Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lastomír FK Šibeničky
MA343 Tactiek Tac532a
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 42.7
excellent Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Murgu rent richting de bal. Murgu speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Galuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tămâie verovert de bal door een tackle van achteren. Tămâie geeft een hoge lob. Gecelovský is nu in balbezit. Díaz onderschept slim de pass. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Galuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Murgu rent richting de bal. Murgu passt de bal in één keer door. Janka verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pränting passt de bal met de wreef. Brezovský geeft een lange en hoge pass. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Galuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FK Šibeničky 1:0

24e minuut.
Díaz rent richting de bal. Šaflársky geeft de bal voor. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz draait met de bal, schiet en ... Galuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FK Šibeničky 2:0

29e minuut.
Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FK Šibeničky 3:0

33e minuut.
Boor kopt de bal weg. Klungelig pakt Bozody de bal. Bozody geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie met een sublieme pass. Hančár rent richting de bal. Hančár schiet op doel. Galuska bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FK Šibeničky 4:0

40e minuut.
Hubek rent richting de bal. Hubek geeft de bal voor. Boor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hančár is nu in balbezit. Hančár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Hubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubek passt de bal in één keer door. Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft de bal voor. Hančár springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 25%, FK Šibeničky 75%.
FC Lastomír - FK Šibeničky 4:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botsis met een snelle inworp. Hubek met een sublieme pass. Hančár rent richting de bal. Hančár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Pränting is nu in balbezit. Pränting passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Galuska probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Gabon heeft problemen om de bal te vangen. Pränting is nu in balbezit. Pränting passt de bal zonder na te denken. Hančár is nu in balbezit. Hančár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Pränting rent richting de bal. Hančár is nu in balbezit. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Hubek verovert de bal door een tackle van achteren. Hubek passt de bal in één keer door. Botsis rent richting de bal. Botsis geeft een hoge lob. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hubek is nu in balbezit. Hubek passt de bal met de wreef. Gecelovský rent richting de bal. Hančár verovert de bal door een tackle van achteren. Hančár haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galuska bokst de bal weg.

87e minuut.
Hančár is nu in balbezit. Díaz rent richting de bal. Brezovský verovert de bal door een tackle van achteren. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 31%, FK Šibeničky 69%.
FC Lastomír - FK Šibeničky 4:0