Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raketa Zilina FK Sliač
Normal Tactiek 4-4-2
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 49.7
poor Schieten very good
hopeless Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Háda probeert naar een medespeler te passen. Teufel speelt de bal door. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:1

3e minuut.
Teufel onderschept slim de pass. Teufel passt de bal in één keer door. Dykes met een sublieme pass. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Chopko de bal onder controle te krijgen. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Raca speelt de bal door. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino speelt de bal door. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Teufel is nu in balbezit. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šmid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dykes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:2

9e minuut.
Romanko is nu in balbezit. Háda onderschept slim de pass. Háda met een sublieme pass. Bonvino rent richting de bal. Bonvino schiet op doel. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:3

15e minuut.
Šmid kopt de bal weg. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dykes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bonvino is nu in balbezit. Kahát bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes verovert de bal door een tackle van achteren. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Plahitka geeft een lange en hoge pass. Rovida probeert de bal aan de voet te houden. Raca met een sublieme pass. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dykes rent richting de bal. Dykes passt de bal met de wreef. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino schiet op doel. Chopko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:4

22e minuut.
Dykes passt de bal in één keer door. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel speelt de bal door. Bonvino rent richting de bal. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:5

25e minuut.
Háda passt de bal met de wreef. Dykes rent richting de bal. Dykes met een sublieme pass. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino geeft een lange en hoge pass. Romanko heeft problemen om de bal te vangen. Dykes is nu in balbezit. Dykes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dykes rent richting de bal. Dykes speelt de bal door. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino schiet op doel. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:6

42e minuut.
Teufel heeft problemen om de bal te vangen. Teufel passt de bal in één keer door. Šmid speelt de bal door. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dykes rent richting de bal. Dykes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 80%, FK Sliač 20%.
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:7

48e minuut.
Bonvino is nu in balbezit. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chopko de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Háda neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:8

51e minuut.
Švantner rent richting de bal. Šmid verovert de bal door een tackle van achteren. Šmid passt de bal in één keer door. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:9

54e minuut.
Teufel kopt de bal weg. Klungelig pakt Dykes de bal. Kahát is nu in balbezit. Dykes onderschept slim de pass. Dykes haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Kahát rent richting de bal. Bonvino verovert de bal door een tackle van achteren. Bonvino passt de bal in één keer door. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Bonvino de bal. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel passt de bal in één keer door. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:10

59e minuut.
Dykes is nu in balbezit. Dykes geeft een hoge lob. Šmid kopt de bal weg. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Romanko speelt de bal door. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda passt de bal met de wreef. Bonvino rent richting de bal. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Teufel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pivariūnas de bal. Pivariūnas met een sublieme pass. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Háda passt de bal met de wreef. Daar is Dykes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bonvino rent richting de bal. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Teufel heeft problemen om de bal te vangen. Teufel geeft een lange en hoge pass. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:11

77e minuut.
Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Teufel kopt de bal weg. Šmid is nu in balbezit. Šmid geeft de bal voor. Dykes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg van het doel. Raca kopt de bal weg. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Švantner rent richting de bal. Šmid onderschept slim de pass. Šmid passt de bal met de wreef. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chopko rent richting de bal. Chopko geeft een hoge lob. Inworp. Šmid met de inworp. Teufel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel speelt de bal door. Daar is Kahát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hernčárik speelt de bal door. Raca kopt de bal weg. Chopko met een sublieme pass. Šmid rent richting de bal. Šmid geeft de bal voor. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dykes is nu in balbezit. Dykes draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 88%, FK Sliač 12%.
FC Raketa Zilina - FK Sliač 0:12