Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sliač FC Raketa Zilina
4-4-2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
13% Spel op eigen helft 87%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 18.3
uitstekend Schieten slecht
uitstekend Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda probeert naar een medespeler te passen. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 1:0

5e minuut.
Chopko geeft de bal voor. Raca probeert naar een medespeler te passen. Háda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dykes de bal. Dykes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Šmid met een snelle inworp. Teufel speelt de bal door. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Paal! Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen. Dykes rent richting de bal. Dykes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 2:0

9e minuut.
Pivariūnas kopt de bal weg. Raca rent richting de bal. Háda rent richting de bal. Háda geeft de bal voor. Bonvino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes probeert naar een medespeler te passen. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Háda kan de bal niet met de borst controleren. Háda met een sublieme pass. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopko geeft de bal voor. Raca kopt de bal weg. Dykes rent richting de bal. Dykes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Teufel speelt de bal door. Háda probeert naar een medespeler te passen. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 3:0

15e minuut.
Daar is Kahát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernčárik probeert naar een medespeler te passen. Raca kopt de bal weg. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Háda speelt de bal door. Teufel rent richting de bal. Teufel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dykes de bal. Dykes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 4:0

18e minuut.
Bonvino rent richting de bal. Bonvino passt de bal zonder na te denken. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 5:0

19e minuut.
Daar is Pupík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykes onderschept slim de pass. Dykes passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Šmid passt de bal in één keer door. Daar is Dykes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykes passt de bal in één keer door. Bonvino rent richting de bal. Bonvino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

22e minuut.
Chopko geeft een hoge lob. Háda kopt de bal weg. Daar is Fridrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykes rent richting de bal. Dykes geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino geeft de bal voor. Hernčárik bokst de bal weg. Chopko heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šmid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dykes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dykes speelt de bal door. Bonvino rent richting de bal. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Raca bereikt de bal nog maar net als eerste. Raca passt de bal in één keer door. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda geeft een lange en hoge pass. Bonvino maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Teufel probeert naar een medespeler te passen. Dykes is nu in balbezit. Dykes passt de bal in één keer door. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Raca speelt de bal door. Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid passt de bal in één keer door. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Teufel met een sublieme pass. Dykes heeft problemen om de bal te vangen. Dykes met een sublieme pass. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Chopko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šmid met een snelle inworp. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Raca speelt de bal door. Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid geeft een hoge lob. Dykes rent richting de bal. Dykes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Romanko rent richting de bal. Dykes onderschept slim de pass. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bonvino de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Hernčárik bokst de bal weg.

42e minuut.
Dykes passt de bal met de wreef. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino passt de bal met de wreef. Dykes rent richting de bal. Dykes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel geeft een lange en hoge pass. Daar is Chopko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 10%, FC Raketa Zilina 90%.
FK Sliač - FC Raketa Zilina 6:0

46e minuut.
Dykes probeert naar een medespeler te passen. Háda is nu in balbezit. Háda passt de bal met de wreef. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino schiet op doel. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Romanko rent richting de bal. Dykes verovert de bal door een tackle van achteren. Dykes probeert naar een medespeler te passen. Bonvino rent richting de bal. Bonvino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 7:0

52e minuut.
Bonvino rent richting de bal. Dykes is nu in balbezit. Chopko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dykes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raca wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Háda is nu in balbezit. Háda passt de bal met de wreef. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dykes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykes draait met de bal, schiet en ... Hernčárik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 8:0

57e minuut.
Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel is nu in balbezit. Teufel met een sublieme pass. Dykes is nu in balbezit. Dykes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hernčárik niet meer kan verder spelen. Paulec komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Williams met een sublieme pass. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes passt de bal zonder na te denken. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Paulec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Teufel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino passt de bal zonder na te denken. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Háda met een snelle inworp. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel geeft de bal voor. Bonvino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Plahitka is nu in balbezit. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel passt de bal zonder na te denken. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 9:0

70e minuut.
Bonvino rent richting de bal. Bonvino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chopko de bal onder controle te krijgen. Šmid probeert naar een medespeler te passen. Teufel probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 10:0

71e minuut.
Teufel speelt de bal door. Háda rent richting de bal. Háda geeft een lange en hoge pass. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 11:0

76e minuut.
Raca met een sublieme pass. Daar is Háda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Háda met een sublieme pass. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chopko trapt de bal weg van het doel. Háda rent richting de bal. Háda geeft de bal voor. Bonvino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Háda geeft de bal voor. Šmid kopt de bal weg. Klungelig pakt Bonvino de bal. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Dykes is nu in balbezit. Dykes geeft de bal voor. Švantner heeft problemen om de bal te vangen. Šmid geeft de bal voor. Bonvino krijgt zijn hoofd ertegen. Paulec bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Raca kopt de bal weg. Daar is Dykes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chopko speelt de bal door. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Háda is nu in balbezit. Háda passt de bal in één keer door. Teufel probeert naar een medespeler te passen. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FC Raketa Zilina 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 16%, FC Raketa Zilina 84%.
FK Sliač - FC Raketa Zilina 12:0