Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Atletico Lula Borovce
Normal Tactiek GOLF
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 45.8
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Ahtola kopt de bal weg. Daar is Radaljac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radaljac met een sublieme pass. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Selepek speelt de bal door. Magne probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hrubý de bal. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Radaljac de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:1

4e minuut.
Parazzoli probeert naar een medespeler te passen. Magne geeft een hoge lob. Žabka kopt de bal weg. Parazzoli rent richting de bal. Parazzoli geeft een hoge lob. Komada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Hrubý probeert naar een medespeler te passen. Lambert geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prazniak de bal. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lambert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Voichin krijgt zijn hoofd ertegen. Žabka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:2

9e minuut.
Radaljac onderschept slim de pass. Radaljac passt de bal met de wreef. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel. Žabka probeert de bal aan de voet te houden. Komada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:3

10e minuut.
Klungelig pakt Puškár de bal. Dočekal bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac onderschept slim de pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Žabka geeft een hoge lob. Inworp. Parazzoli met de inworp. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pascoalin passt de bal met de wreef. Prazniak rent richting de bal. Radaljac onderschept slim de pass. Radaljac schiet op doel. Komada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Komada trapt de bal weg van het doel. Lambert kopt de bal weg. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Komada met een harde bal richting middenveld. Pascoalin kopt de bal weg. Čipov rent richting de bal. Parazzoli geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:4

16e minuut.
Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin met een sublieme pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parazzoli met een sublieme pass. Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Žabka de bal onder controle te krijgen. Komada bokst de bal weg.

20e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Radaljac rent richting de bal. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:5

21e minuut.
Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškár begaat een overtreding. Radaljac raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahtola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Voichin rent richting de bal. Voichin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin geeft een lange en hoge pass. Prazniak heeft problemen om de bal te vangen. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Prazniak rent richting de bal. Prazniak geeft een lange en hoge pass. Lambert kopt de bal weg. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. Komada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:6

24e minuut.
Dočekal met een sublieme pass. Puškár bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. Komada bokst de bal weg.

26e minuut.
Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Žabka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voichin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voichin neemt de penalty, wat een uithaal! Komada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:7

28e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Daar is Radaljac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andráško is nu in balbezit. Radaljac onderschept slim de pass. Radaljac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:8

28e minuut.
Dočekal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Puškár de bal. Voichin rent richting de bal. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:9

30e minuut.
Parazzoli is nu in balbezit. Parazzoli geeft de bal voor. Radaljac kopt de bal weg. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Komada met een harde bal richting middenveld. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin met een sublieme pass. Klungelig pakt Voichin de bal. Voichin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Parazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Parazzoli passt de bal in één keer door. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Žabka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ahtola kopt de bal weg. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Parazzoli geeft een lange en hoge pass. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:10

45e minuut.
Prazniak kopt de bal weg. Parazzoli is nu in balbezit. Parazzoli passt de bal in één keer door. Lambert is nu in balbezit. Lambert met een sublieme pass. Komada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Atletico Lula 90%, Borovce 10%.
Fc Atletico Lula - Borovce 0:11

49e minuut.
Voichin kopt de bal weg. Komada speelt de bal door. Lambert geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pascoalin de bal onder controle te krijgen. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lambert met een snelle inworp. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin passt de bal zonder na te denken. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ahtola kopt de bal weg. Klungelig pakt Pascoalin de bal. Ahtola geeft een lange en hoge pass. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prazniak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:12

55e minuut.
Lambert probeert naar een medespeler te passen. Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parazzoli passt de bal zonder na te denken. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Prazniak kopt de bal weg. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin passt de bal zonder na te denken. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:13

60e minuut.
Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Voichin de bal. Voichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:14

60e minuut.
Puškár met een sublieme pass. Dočekal heeft problemen om de bal te vangen. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. Komada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lambert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Parazzoli de bal. Parazzoli geeft een lange en hoge pass. Radaljac rent richting de bal. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:15

64e minuut.
Dubček bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft de bal voor. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Komada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:16

65e minuut.
Puškár bereikt de bal nog maar net als eerste. Puškár probeert naar een medespeler te passen. Andráško is nu in balbezit. Radaljac onderschept slim de pass. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ahtola rent richting de bal. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Komada met een harde bal richting middenveld. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal in één keer door. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Ahtola probeert de bal aan de voet te houden. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Komada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:17

71e minuut.
Główczyk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lambert geeft een lange en hoge pass. Komada probeert naar een medespeler te passen. Lambert kopt de bal weg. Główczyk rent richting de bal. Główczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:18

76e minuut.
Andráško geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Voichin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:19

81e minuut.
Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin probeert naar een medespeler te passen. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Główczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Główczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Doeltrap. Komada trapt de bal weg. Lambert kopt de bal weg. Pascoalin heeft problemen om de bal te vangen. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Inworp. Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahtola geeft een hoge lob. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Žabka trapt de bal weg. Voichin probeert de bal met de borst te controleren. Voichin met een sublieme pass. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Główczyk rent richting de bal. Główczyk geeft een hoge lob. Žabka kan de bal niet met de borst controleren. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:20

89e minuut.
Fauth probeert naar een medespeler te passen. Główczyk rent richting de bal. Daar is Voichin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Główczyk rent richting de bal. Główczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Atletico Lula - Borovce 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Atletico Lula 88%, Borovce 12%.
Fc Atletico Lula - Borovce 0:21