Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lastomír AC Ružinov
MA343 Tactiek o2j
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.6 gemiddelde waardering 45.7
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Díaz passt de bal zonder na te denken. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bozody speelt de bal door. Žemľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting onderschept slim de pass. Pränting schiet op doel. Frankel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu met een sublieme pass. Carpenter rent richting de bal. Carpenter haalt uit met een fantastische trap. Bartczuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - AC Ružinov 0:1

27e minuut.
Rebič probeert naar een medespeler te passen. Murgu rent richting de bal. Murgu probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Frankel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lunghi speelt de bal door. Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu geeft een lange en hoge pass. Lunghi is nu in balbezit. Lunghi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - AC Ružinov 0:2

42e minuut.
Žemľa rent richting de bal. Žemľa geeft een hoge lob. Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft een lange en hoge pass. Díaz springt en kopt de bal. Frankel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 52%, AC Ružinov 48%.
FC Lastomír - AC Ružinov 0:2

47e minuut.
Pedretti kopt de bal weg. Rebič heeft problemen om de bal te vangen. Rebič met een sublieme pass. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejdák komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Fidalgo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgu met een snelle inworp. Bozody geeft een hoge lob. Hančár springt en kopt de bal. Frankel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Botsis kopt de bal weg. Žemľa is nu in balbezit. Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting heeft problemen om de bal te vangen. Pränting geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Frankel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody passt de bal met de wreef. Murgu rent richting de bal. Murgu geeft een hoge lob. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen. Frankel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - AC Ružinov 1:2

88e minuut.
Murgu rent richting de bal. Murgu passt de bal zonder na te denken. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Frankel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lastomír - AC Ružinov 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 43%, AC Ružinov 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Lastomír - AC Ružinov 2:2