Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ružinov FC Lastomír
DEFtrng Tactiek MA343
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.9 gemiddelde waardering 53.2
poor Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Pränting is nu in balbezit. Pränting geeft een lange en hoge pass. Bozody speelt de bal door. Hančár is nu in balbezit. Hančár haalt uit met een fantastische trap. Morgante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:1

4e minuut.
Krachmarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu onderschept slim de pass. Murgu passt de bal in één keer door. Hančár heeft problemen om de bal te vangen. Hančár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gouder probeert naar een medespeler te passen. Krachmarov heeft problemen om de bal te vangen. Krachmarov speelt de bal door. Hančár is nu in balbezit. Hančár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morgante probeert wanhopig de bal te grijpen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:2

10e minuut.
Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft een hoge lob. Murgu rent richting de bal. Murgu geeft de bal voor. Hančár krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:3

13e minuut.
Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft een hoge lob. Gazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pränting rent richting de bal. Pränting passt de bal in één keer door. Hančár kan de bal niet met de borst controleren. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Karchnák kopt de bal weg. Bozody probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Montibello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bušić is nu in balbezit. Bušić probeert naar een medespeler te passen. Hermanowski is nu in balbezit. Botsis verovert de bal door een tackle van achteren. Botsis geeft de bal voor. Morgante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:4

43e minuut.
Krachmarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonthier rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bozody. Gonthier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 72%, FC Lastomír 28%.
AC Ružinov - FC Lastomír 0:4

53e minuut.
Hubek verovert de bal door een tackle van achteren. Hubek probeert naar een medespeler te passen. Pränting rent richting de bal. Pränting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:5

57e minuut.
Krachmarov probeert naar een medespeler te passen. Christian Sagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Christian Sagna geeft een lange en hoge pass. Pränting rent richting de bal. Pränting schiet op doel. Morgante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz speelt de bal door. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:6

60e minuut.
Karchnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Karchnák passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gonthier de bal. Hančár is nu in balbezit. Hančár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Botsis heeft problemen om de bal te vangen. Botsis passt de bal zonder na te denken. Hančár is nu in balbezit. Hančár draait met de bal, schiet en ... Morgante probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:7

73e minuut.
Pränting kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hančár de bal onder controle te krijgen. Montibello rent richting de bal. Hančár rent richting de bal. Hančár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bušić passt de bal in één keer door. Hubek speelt de bal door. Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft een lange en hoge pass. Díaz is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:8

88e minuut.
Inworp. Murgu met een snelle inworp. Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody geeft de bal voor. Pränting krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FC Lastomír 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 71%, FC Lastomír 29%.
AC Ružinov - FC Lastomír 0:9