Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno FK Šibeničky
352 x Tactiek Tac532a
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 45.5
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


17e minuut.
Gabon speelt de bal door. Luter bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Briga krijgt een gele kaart. Luter raakt geblesseerd tijdens het duel. Mesároš neemt de penalty, wat een uithaal! Kusí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FK Šibeničky 0:1

21e minuut.
Galuska speelt de bal door. Mesároš kopt de bal weg. Elavský heeft problemen om de bal te vangen. Luter bereikt de bal nog maar net als eerste. Luter draait met de bal, schiet en ... Kusí bokst de bal weg.

23e minuut.
Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaflársky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šaflársky krijgt een gele kaart. Gajdár raakt geblesseerd tijdens het duel. Kořen neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Morovno - FK Šibeničky 1:1

36e minuut.
Boor kopt de bal weg. Daar is Gabon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajdár rent richting de bal. Gajdár passt de bal met de wreef. Kořen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FK Šibeničky 2:1

40e minuut.
Janka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen geeft een lange en hoge pass. Daar is Gajdár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajdár schiet op doel. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Brezovský geeft een hoge lob. García Estévez is nu in balbezit. García Estévez geeft een hoge lob. Iznaga rent richting de bal. Iznaga draait met de bal, schiet en ... Galuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 43%, FK Šibeničky 57%.
AC Morovno - FK Šibeničky 2:1

46e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Gajdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár passt de bal met de wreef. Iznaga rent richting de bal. Iznaga schiet op doel. Galuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is Boor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen passt de bal zonder na te denken. Gajdár rent richting de bal. Gajdár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Iznaga rent richting de bal. Iznaga geeft de bal voor. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen draait met de bal, schiet en ... Galuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Luter de bal. Robin is nu in balbezit. Robin geeft een lange en hoge pass. Iznaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iznaga schiet op doel. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Eder is nu in balbezit. Gabon verovert de bal door een tackle van achteren. Gabon speelt de bal door. Luter is nu in balbezit. Luter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gabarik passt de bal met de wreef. Daar is Luter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesároš rent richting de bal. Luter rent richting de bal. Luter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mesároš passt de bal in één keer door. Luter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gajdár. Gajdár krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gabon kopt de bal weg. García Estévez rent richting de bal. García Estévez geeft een hoge lob. Iznaga rent richting de bal. Iznaga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gajdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár probeert naar een medespeler te passen. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FK Šibeničky 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 44%, FK Šibeničky 56%.
AC Morovno - FK Šibeničky 3:1