Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šibeničky AC Morovno
Tac532a Tactiek 352 x
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 60.5
good Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Szénási is nu in balbezit. Šaflársky begaat een overtreding. Szénási is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madejski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szénási springt en kopt de bal. Galuska bokst de bal weg. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Galuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Janka heeft problemen om de bal te vangen. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Galuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kudlica kopt de bal weg. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanuljak rent richting de bal. Gross bereikt de bal nog maar net als eerste. Gross schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - AC Morovno 1:0

11e minuut.
Luter passt de bal met de wreef. Hanuljak rent richting de bal. Kavlič geeft de bal voor. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Galuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hanuljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin verovert de bal door een tackle van achteren. Robin speelt de bal door. Szénási is nu in balbezit. Szénási draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
García Estévez passt de bal in één keer door. Robin rent richting de bal. Robin geeft de bal voor. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási draait met de bal, schiet en ... Galuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Briga met een sublieme pass. Kořen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brezovský. Brezovský krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kavlič probeert naar een medespeler te passen. Zaninović heeft problemen om de bal te vangen. Zaninović geeft een hoge lob. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel. Galuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galuska probeert naar een medespeler te passen. Zaninović geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Kořen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šibeničky 57%, AC Morovno 43%.
FK Šibeničky - AC Morovno 1:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Boor de bal onder controle te krijgen. Gecelovský rent richting de bal. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen draait met de bal, schiet en ... Galuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Šibeničky - AC Morovno 1:1

60e minuut.
Inworp. Zaninović met een snelle inworp. Gecelovský is nu in balbezit. Kořen onderschept slim de pass. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Galuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Luter passt de bal met de wreef. Daar is Gross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gross probeert naar een medespeler te passen. Hanuljak rent richting de bal. Hanuljak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Janka rent richting de bal. Szénási onderschept slim de pass. Szénási geeft een hoge lob. Daar is Kořen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - AC Morovno 1:2

83e minuut.
Robin met een sublieme pass. Gajarský is nu in balbezit. Luter begaat een overtreding. Luter krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Madejski met de inworp. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janka. Szénási raakt geblesseerd tijdens het duel. Madejski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zaninović rent richting de bal. Zaninović passt de bal in één keer door. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - AC Morovno 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šibeničky 66%, AC Morovno 34%.
FK Šibeničky - AC Morovno 1:3