Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borovce FC Raketa Zilina
GOLF Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
59 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 19.8
uitstekend Schieten slecht
solide Passen hopeloos
solide Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Fridrich de bal onder controle te krijgen. Radaljac rent richting de bal. Radaljac geeft de bal voor. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 1:0

8e minuut.
Romanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert onderschept slim de pass. Lambert met een sublieme pass. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kahát kopt de bal weg. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin passt de bal met de wreef. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac draait met de bal, schiet en ... Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg. Lambert kopt de bal weg. Romanko rent richting de bal. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hernčárik probeert naar een medespeler te passen. Parazzoli kopt de bal weg. Voichin kan de bal niet met de borst controleren. Voichin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Radaljac rent richting de bal. Radaljac passt de bal zonder na te denken. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ... Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Pupík bereikt de bal nog maar net als eerste. Magne onderschept slim de pass. Magne geeft een hoge lob. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 2:0

20e minuut.
Parazzoli speelt de bal door. Hernčárik met een sublieme pass. Romanko heeft problemen om de bal te vangen. Radaljac rent richting de bal. Radaljac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Kahát kopt de bal weg. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft de bal voor. Voichin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 3:0

26e minuut.
Fridrich is nu in balbezit. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert speelt de bal door. Klungelig pakt Radaljac de bal. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin speelt de bal door. Voichin rent richting de bal. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 4:0

28e minuut.
Daar is Romanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Radaljac rent richting de bal. Radaljac passt de bal met de wreef. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 5:0

35e minuut.
Lambert rent richting de bal. Lambert geeft de bal voor. Voichin kopt de bal weg. Radaljac probeert de bal aan de voet te houden. Radaljac draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 6:0

37e minuut.
Radaljac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romanko. Radaljac raakt geblesseerd tijdens het duel. Ahtola met een snel genomen vrije trap. Voichin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Romanko probeert de bal met de borst te controleren. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal zonder na te denken. Radaljac rent richting de bal. Radaljac draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Chopko geeft de bal voor. Inworp. Parazzoli met een snelle inworp. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik bokst de bal weg. Radaljac is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 7:0

43e minuut.
Švantner rent richting de bal. Parazzoli verovert de bal door een tackle van achteren. Parazzoli met een sublieme pass. Klungelig pakt Radaljac de bal. Radaljac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Radaljac is nu in balbezit. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 8:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parazzoli met de inworp. Plahitka rent richting de bal. Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 16%, FC Raketa Zilina 84%.
Borovce - FC Raketa Zilina 8:0

49e minuut.
Radaljac passt de bal zonder na te denken. Chopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 9:0

52e minuut.
Fridrich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lambert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ahtola rent richting de bal. Ahtola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pascoalin passt de bal in één keer door. Parazzoli rent richting de bal. Parazzoli met een sublieme pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lambert kopt de bal weg. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac geeft een lange en hoge pass. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sorgun kopt de bal weg. Klungelig pakt Plahitka de bal. Ahtola met een sublieme pass. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 10:0

57e minuut.
Voichin schiet op doel. Hernčárik speelt de bal door. Ahtola kopt de bal weg. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Radaljac de bal. Radaljac draait met de bal, schiet en ... Hernčárik bokst de bal weg. Daar is Chopko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Parazzoli rent richting de bal. Parazzoli geeft een hoge lob. Romanko is nu in balbezit. Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin speelt de bal door. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 11:0

67e minuut.
Radaljac passt de bal met de wreef. Pascoalin rent richting de bal. Radaljac heeft problemen om de bal te vangen. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoalin met een sublieme pass. Lambert rent richting de bal. Lambert geeft een lange en hoge pass. Voichin springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Parazzoli met een snelle inworp. Plahitka is nu in balbezit. Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin geeft de bal voor. Radaljac springt en kopt de bal. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Pascoalin is nu in balbezit. Ahtola rent richting de bal. Ahtola passt de bal in één keer door. Radaljac rent richting de bal. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chopko heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 12:0

73e minuut.
Pascoalin kopt de bal weg. Voichin is nu in balbezit. Voichin met een sublieme pass. Radaljac rent richting de bal. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 13:0

76e minuut.
Voichin rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chopko ... Strafschop! Voichin raakt geblesseerd tijdens het duel. Chopko geeft de bal voor. Ahtola legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 14:0

76e minuut.
Radaljac passt de bal in één keer door. Parazzoli is nu in balbezit. Parazzoli passt de bal zonder na te denken. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Magne is nu in balbezit. Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parazzoli probeert naar een medespeler te passen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kahát heeft problemen om de bal te vangen. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 15:0

81e minuut.
Ahtola speelt de bal door. Pascoalin rent richting de bal. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chopko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parazzoli met een snelle inworp. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ahtola kopt de bal weg. Parazzoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parazzoli probeert naar een medespeler te passen. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 16:0

86e minuut.
Pupík met een sublieme pass. Kahát rent richting de bal. Kahát geeft de bal voor. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parazzoli met een snelle inworp. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 17:0

89e minuut.
Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert geeft een hoge lob. Radaljac rent richting de bal. Radaljac schiet op doel. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borovce - FC Raketa Zilina 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borovce 7%, FC Raketa Zilina 93%.
Borovce - FC Raketa Zilina 18:0