Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raketa Zilina Borovce
Normal Tactiek GOLF
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.3
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin passt de bal in één keer door. Švantner is nu in balbezit. Radaljac onderschept slim de pass. Radaljac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:1

2e minuut.
Ämmänkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ämmänkoski geeft een lange en hoge pass. Radaljac kopt de bal weg. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ahtola verovert de bal door een tackle van achteren. Ahtola speelt de bal door. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac schiet op doel. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fauth geeft een hoge lob. Radaljac rent richting de bal. Radaljac passt de bal zonder na te denken. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:2

9e minuut.
Romanko met een sublieme pass. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pascoalin de bal. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:3

12e minuut.
Chmielniak met een sublieme pass. Ranganathan is nu in balbezit. Ranganathan met een sublieme pass. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Hernčárik trapt de bal weg. Ranganathan kopt de bal weg. Pascoalin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:4

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chopko trapt de bal weg. Chmielniak kopt de bal weg. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ranganathan speelt de bal door. Chmielniak rent richting de bal. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Chmielniak kopt de bal weg. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac schiet op doel. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:5

24e minuut.
Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Plahitka de bal. Radaljac rent richting de bal. Radaljac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:6

27e minuut.
Sorgun rent richting de bal. Sorgun probeert naar een medespeler te passen. Ahtola met een sublieme pass. Radaljac rent richting de bal. Radaljac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kahát de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ranganathan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pascoalin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Chmielniak passt de bal met de wreef. Ahtola met een sublieme pass. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:7

31e minuut.
Terek probeert naar een medespeler te passen. Pupík is nu in balbezit. Tuli maakt een afschuwelijke overtreding. Tuli krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ranganathan met een snelle inworp. Sorgun rent richting de bal. Sorgun speelt de bal door. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ... Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chopko heeft problemen om de bal te vangen. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:8

38e minuut.
Plahitka speelt de bal door. Teplica is nu in balbezit. Teplica passt de bal met de wreef. Terek bereikt de bal nog maar net als eerste. Terek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Subirats trapt de bal weg. Plahitka heeft problemen om de bal te vangen. Chmielniak is nu in balbezit. Chmielniak passt de bal in één keer door. Radaljac is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ahtola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahtola passt de bal zonder na te denken. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 82%, Borovce 18%.
FC Raketa Zilina - Borovce 0:9

48e minuut.
Radaljac geeft de bal voor. Ranganathan kopt de bal weg. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ahtola passt de bal in één keer door. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac passt de bal zonder na te denken. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Chmielniak rent richting de bal. Plahitka is nu in balbezit. Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Pascoalin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Romanko kopt de bal weg. Daar is Kahát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:10

54e minuut.
Romanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranganathan onderschept slim de pass. Ranganathan speelt de bal door. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ... Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pascoalin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg van het doel. Fridrich kopt de bal weg. Romanko is nu in balbezit. Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak schiet op doel. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ahtola probeert naar een medespeler te passen. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radaljac passt de bal met de wreef. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:11

77e minuut.
Pupík is nu in balbezit. Philipsson verovert de bal door een tackle van achteren. Philipsson geeft een hoge lob. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Klungelig pakt Radaljac de bal. Radaljac geeft de bal voor. Kahát is nu in balbezit. Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoalin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Plahitka kopt de bal weg. Ahtola probeert naar een medespeler te passen. Radaljac rent richting de bal. Radaljac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - Borovce 0:12

82e minuut.
Ahtola geeft de bal voor. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin passt de bal in één keer door. Radaljac is nu in balbezit. Radaljac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chmielniak onderschept slim de pass. Chmielniak geeft een lange en hoge pass. Chopko kopt de bal weg. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Radaljac de bal. Chmielniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 77%, Borovce 23%.
FC Raketa Zilina - Borovce 0:12