Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza FK Sliač
Moja Prva Tactiek 4-4-2
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 51.9
average Schieten very good
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Mares probeert naar een medespeler te passen. Raca kopt de bal weg. Teufel met een sublieme pass. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino schiet op doel. De bal raakt de paal. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Šmid passt de bal in één keer door. Teufel met een sublieme pass. Háda met een sublieme pass. Šmid is nu in balbezit. Šmid geeft de bal voor. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Raca passt de bal in één keer door. Háda kan de bal niet met de borst controleren. Háda met een sublieme pass. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK Sliač 0:1

9e minuut.
Raca met een sublieme pass. Šmid is nu in balbezit. Šmid speelt de bal door. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šmid neemt de hoekschop. Dykes maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK Sliač 0:2

11e minuut.
Dykes rent richting de bal. Dykes passt de bal in één keer door. Háda rent richting de bal. Háda geeft een lange en hoge pass. Bonvino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Háda kan de bal niet met de borst controleren. Háda geeft de bal voor. Tilický kan de bal niet met de borst controleren. Dykes rent richting de bal. Dykes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mares trapt de bal weg. Háda kopt de bal weg. Dykes rent richting de bal. Dykes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK Sliač 0:3

20e minuut.
Tilický heeft problemen om de bal te vangen. Dykes rent richting de bal. Dykes passt de bal in één keer door. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dykes passt de bal met de wreef. Háda is nu in balbezit. Háda geeft een lange en hoge pass. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino schiet op doel. Mares bokst de bal weg. Klungelig pakt Vajvoda de bal. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK Sliač 0:4

22e minuut.
Lago met een sublieme pass. Teufel met een sublieme pass. Háda is nu in balbezit. Háda geeft de bal voor. Bonvino maakt een snoekduik en kopt de bal. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Lepetit heeft problemen om de bal te vangen. Lepetit kopt de bal weg. Daar is Šmid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šmid geeft een lange en hoge pass. Dykes springt en kopt de bal. Mares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Raca is nu in balbezit. Lago bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago passt de bal met de wreef. Dykes is nu in balbezit. Dykes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Szewczuk kopt de bal weg. Quiroga heeft problemen om de bal te vangen. Šmid is nu in balbezit. Šmid geeft een lange en hoge pass. Dykes springt en kopt de bal. Paal!

39e minuut.
Šmid geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vajvoda de bal. Háda rent richting de bal. Háda geeft een hoge lob. Bonvino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 72%, FK Sliač 28%.
Santrio Láza - FK Sliač 0:4

50e minuut.
Šmid met een sublieme pass. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino passt de bal met de wreef. Dykes rent richting de bal. Dykes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Háda heeft problemen om de bal te vangen. Háda passt de bal in één keer door. Dykes is nu in balbezit. Dykes draait met de bal, schiet en ... Mares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Raca met een sublieme pass. Teufel controleert de bal met de borst. Teufel passt de bal in één keer door. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel. Mares bokst de bal weg.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šmid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Szewczuk de bal. Dykes rent richting de bal. Dykes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK Sliač 0:5

65e minuut.
Šmid geeft een hoge lob. Daar is Szewczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dykes is nu in balbezit. Dykes haalt uit met een fantastische trap. Mares probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK Sliač 0:6

67e minuut.
Inworp. Háda met de inworp. Teufel speelt de bal door. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes haalt uit met een fantastische trap. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Šmid heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Quiroga zijn tegenspeler op de grond. Šmid raakt geblesseerd tijdens het duel. Šmid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bonvino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Teufel onderschept slim de pass. Teufel passt de bal in één keer door. Dykes rent richting de bal. Dykes draait met de bal, schiet en ... Mares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK Sliač 0:7

75e minuut.
Šmid met de inworp. Teufel geeft een hoge lob. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Šmid met een sublieme pass. Dykes rent richting de bal. Dykes passt de bal zonder na te denken. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Mares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raca passt de bal zonder na te denken. Šmid rent richting de bal. Met opzet legt Quiroga zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Quiroga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quiroga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Šmid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šmid kan niet meer verder spelen. Valarezo komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Teufel speelt de bal door. Bonvino rent richting de bal. Haban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haban krijgt een gele kaart. Bonvino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raca wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Valarezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valarezo speelt de bal door. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FK Sliač 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 71%, FK Sliač 29%.
Santrio Láza - FK Sliač 0:8