Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ružinov FK Sliač
o2j Tactiek 4-4-2
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 55
good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen solid


10e minuut.
Šmid is nu in balbezit. Šmid met een sublieme pass. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FK Sliač 0:1

12e minuut.
Haman passt de bal in één keer door. Williams rent richting de bal. Williams geeft de bal voor. Dykes is nu in balbezit. Dykes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Háda met de inworp. Daar is Teufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufel geeft een lange en hoge pass. Bonvino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FK Sliač 0:2

29e minuut.
Háda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dykes de bal. Dykes probeert naar een medespeler te passen. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Háda kopt de bal weg. Lunghi rent richting de bal. Dykes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dykes krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda probeert naar een medespeler te passen. Dykes is nu in balbezit. Teufel rent richting de bal. Teufel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bonvino rent richting de bal. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel passt de bal in één keer door. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Frankel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Fidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fidalgo probeert naar een medespeler te passen. Žemľa speelt de bal door. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 55%, FK Sliač 45%.
AC Ružinov - FK Sliač 0:2

57e minuut.
Lepetit speelt de bal door. Šmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid passt de bal in één keer door. Dykes is nu in balbezit. Dykes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pivariūnas is nu in balbezit. Pivariūnas geeft een lange en hoge pass. Lunghi kopt de bal weg. Haman rent richting de bal. Haman geeft een hoge lob. Urtizberea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Šmid is nu in balbezit. Šmid passt de bal zonder na te denken. Teufel geeft de bal voor. Klungelig pakt Dykes de bal. Dykes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - FK Sliač 0:3

64e minuut.
Rejdák komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Teufel geeft de bal voor. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šmid zal de hoekschop nemen. Gouder kopt de bal weg. Frankel bokst de bal weg.

67e minuut.
Frankel rent richting de bal. Frankel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Háda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teufel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Haman kopt de bal weg. Pivariūnas rent richting de bal. Pivariūnas speelt de bal door. Carpenter is nu in balbezit. Carpenter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu speelt de bal door. Klungelig pakt Lepetit de bal. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter draait met de bal, schiet en ... Urtizberea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Haman onderschept slim de pass. Haman probeert naar een medespeler te passen. Strungăreanu rent richting de bal. Carpenter rent richting de bal. Carpenter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 56%, FK Sliač 44%.
AC Ružinov - FK Sliač 0:3