Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sliač AC Ružinov
4-4-2 Tactiek o2j
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Strungăreanu passt de bal in één keer door. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel speelt de bal door. Carpenter rent richting de bal. Carpenter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Urtizberea met een harde bal richting middenveld. Haman kopt de bal weg. Daar is Rovida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Raca bereikt de bal nog maar net als eerste. Raca passt de bal in één keer door. Háda is nu in balbezit. Háda geeft een lange en hoge pass. Bonvino krijgt zijn hoofd ertegen. Frankel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Haman passt de bal in één keer door. Carpenter is nu in balbezit. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel. Urtizberea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - AC Ružinov 0:1

31e minuut.
Haman kopt de bal weg. Lunghi speelt de bal door. Lepetit heeft problemen om de bal te vangen. Carpenter is nu in balbezit. Carpenter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Teufel probeert naar een medespeler te passen. Háda speelt de bal door. Žemľa is nu in balbezit. Dykes onderschept slim de pass. Dykes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Teufel passt de bal met de wreef. Šmid is nu in balbezit. Šmid passt de bal in één keer door. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 36%, AC Ružinov 64%.
FK Sliač - AC Ružinov 0:1

47e minuut.
Háda onderschept slim de pass. Háda speelt de bal door. Raca speelt de bal door. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Žemľa kopt de bal weg. Háda is nu in balbezit. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel geeft een hoge lob. Bonvino maakt een snoekduik en kopt de bal. Frankel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Háda geeft een lange en hoge pass. Šmid kopt de bal weg. Bonvino rent richting de bal. Bonvino schiet op doel. Frankel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Sliač - AC Ružinov 1:1

63e minuut.
Klungelig pakt Williams de bal. Pedretti is nu in balbezit. Lepetit onderschept slim de pass. Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Reiska geeft de bal voor. Williams kopt de bal weg. Lepetit probeert naar een medespeler te passen. Šmid rent richting de bal. Šmid geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Žemľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žemľa geeft de bal voor. Rovida bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter verovert de bal door een tackle van achteren. Carpenter haalt uit met een fantastische trap. Urtizberea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Reiska geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Háda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teufel geeft de bal voor. Bonvino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Šmid met een sublieme pass. Teufel met een sublieme pass. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - AC Ružinov 2:1

83e minuut.
Klungelig pakt Dykes de bal. Dykes geeft een lange en hoge pass. Kadlúb heeft problemen om de bal te vangen. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 43%, AC Ružinov 57%.
FK Sliač - AC Ružinov 2:1