Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šibeničky Borovce
Tac532a Tactiek Remiza
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 55.2
good Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Brezovský onderschept slim de pass. Brezovský speelt de bal door. Sonzogno is nu in balbezit. Sonzogno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Chmielniak de bal. Chmielniak geeft een hoge lob. Sonzogno kopt de bal weg. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin schiet op doel. Galuska bokst de bal weg.

24e minuut.
Gabon met een sublieme pass. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin geeft een lange en hoge pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Roffelsen rent richting de bal. Roffelsen geeft de bal voor. Šaflársky probeert de bal aan de voet te houden. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel. Galuska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Chmielniak geeft de bal voor. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin geeft de bal voor. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno schiet op doel. Galuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovský legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lambert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voichin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šibeničky 55%, Borovce 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Šibeničky - Borovce 0:0

48e minuut.
Gabon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoalin geeft een lange en hoge pass. Voichin rent richting de bal. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Gabon speelt de bal door. Luter is nu in balbezit. Pascoalin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pascoalin krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Ämmänkoski probeert naar een medespeler te passen. Gabon kopt de bal weg. Chmielniak heeft problemen om de bal te vangen. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gabarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert verovert de bal door een tackle van achteren. Lambert geeft een hoge lob. Voichin springt en kopt de bal. Galuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Šaflársky geeft de bal voor. Lambert kan de bal niet met de borst controleren. Lambert passt de bal in één keer door. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Šaflársky geeft een lange en hoge pass. Luter is nu in balbezit. Magne begaat een overtreding. Magne krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Roffelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roffelsen geeft een hoge lob. Pascoalin kopt de bal weg. Sonzogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno draait met de bal, schiet en ... Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - Borovce 0:1

72e minuut.
Voichin passt de bal in één keer door. Sonzogno is nu in balbezit. Roffelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roffelsen haalt uit met een fantastische trap. Galuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - Borovce 0:2

78e minuut.
Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin rent richting de bal. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin geeft een lange en hoge pass. Sonzogno maakt een snoekduik en kopt de bal. Galuska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Gabarik met een snelle inworp. Gabon geeft een lange en hoge pass. Luter is nu in balbezit. Luter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Luter is nu in balbezit. Roffelsen verovert de bal door een tackle van achteren. Roffelsen geeft de bal voor. Sonzogno is nu in balbezit. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - Borovce 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šibeničky 52%, Borovce 48%.
FK Šibeničky - Borovce 0:3