Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raketa Zilina AC Morovno
Normal Tactiek 352 x
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 50.3
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Inworp. Zaninović met een snelle inworp. Romanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási onderschept slim de pass. Szénási draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Elavský is nu in balbezit. Elavský speelt de bal door. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:1

7e minuut.
Švantner met de inworp. Plahitka rent richting de bal. Elavský begaat een overtreding. Elavský krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Kačera kopt de bal weg. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder passt de bal zonder na te denken. Szénási heeft problemen om de bal te vangen. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Paal!

9e minuut.
Inworp. Zaninović met de inworp. Romanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási onderschept slim de pass. Szénási geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gajdár rent richting de bal. Gajdár probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szénási de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:2

12e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Kořen passt de bal met de wreef. Szénási rent richting de bal. Gajdár rent richting de bal. Gajdár schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár rent richting de bal. Gajdár passt de bal in één keer door. Szénási rent richting de bal. Szénási schiet op doel. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:3

17e minuut.
Gajdár speelt de bal door. Szénási is nu in balbezit. Szénási speelt de bal door. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hernčárik speelt de bal door. Gajdár is nu in balbezit. Gajdár passt de bal in één keer door. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Kořen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořen passt de bal met de wreef. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ... Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:4

26e minuut.
Kořen haalt uit met een fantastische trap. Kahát probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zaninović neemt de hoekschop. Kořen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Chopko de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:5

30e minuut.
Gajdár is nu in balbezit. Gajdár passt de bal met de wreef. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:6

31e minuut.
Gajdár onderschept slim de pass. Gajdár passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Gajdár passt de bal met de wreef. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási geeft een lange en hoge pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:7

35e minuut.
Gajdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:8

37e minuut.
Elavský kopt de bal weg. Daar is Kořen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořen met een sublieme pass. Szénási is nu in balbezit. Szénási draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gajdár rent richting de bal. Gajdár passt de bal met de wreef. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:9

40e minuut.
Kořen geeft de bal voor. Kahát heeft problemen om de bal te vangen. Szénási rent richting de bal. Szénási schiet op doel. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:10

45e minuut.
Klungelig pakt Romanko de bal. Szénási is nu in balbezit. Szénási passt de bal zonder na te denken. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 83%, AC Morovno 17%.
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:10

54e minuut.
Zaninović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninović passt de bal in één keer door. Gajdár geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Kořen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Szénási is nu in balbezit. Szénási speelt de bal door. Eder geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:11

62e minuut.
Gajdár met een sublieme pass. Kořen rent richting de bal. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chopko de bal onder controle te krijgen. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:12

65e minuut.
Szénási is nu in balbezit. Szénási geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kahát de bal. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:13

65e minuut.
Terek probeert naar een medespeler te passen. Pupík heeft problemen om de bal te vangen. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gajdár passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Kořen geeft de bal voor. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:14

68e minuut.
Pupík is nu in balbezit. Szénási onderschept slim de pass. Szénási passt de bal met de wreef. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chopko geeft een hoge lob. Zaninović kopt de bal weg. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:15

72e minuut.
Szénási rent richting de bal. Gajdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdár probeert naar een medespeler te passen. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:16

74e minuut.
Teplica probeert de bal aan de voet te houden. Elavský met een sublieme pass. Kendzia geeft een lange en hoge pass. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:17

76e minuut.
Gajdár passt de bal met de wreef. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szénási de bal. Szénási schiet op doel. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:18

80e minuut.
Daar is Szénási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szénási passt de bal in één keer door. Gajdár met een sublieme pass. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zaninović met een sublieme pass. Gajdár controleert de bal met de borst. Gajdár speelt de bal door. Szénási rent richting de bal. Szénási schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Szénási is nu in balbezit. Gajdár rent richting de bal. Gajdár geeft een lange en hoge pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:19

87e minuut.
Eder geeft een hoge lob. Kahát heeft problemen om de bal te vangen. Szénási is nu in balbezit. Szénási schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:20

88e minuut.
Zaninović met een sublieme pass. Daar is Szénási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szénási geeft een lange en hoge pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg. Gajdár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szénási is nu in balbezit. Szénási draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kahát de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 87%, AC Morovno 13%.
FC Raketa Zilina - AC Morovno 0:20