Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno FC Raketa Zilina
352 x Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 20
zeer goed Schieten slecht
goed Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kořen speelt de bal door. Szénási rent richting de bal. Gajarský met een sublieme pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kavlič kopt de bal weg. Szénási is nu in balbezit. Kahát legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szénási is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gajarský neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 1:0

7e minuut.
Zaninović rent richting de bal. Gajarský is nu in balbezit. Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kahát rent richting de bal. Kahát passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 2:0

9e minuut.
Pupík bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási onderschept slim de pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg van het doel. Gajarský kopt de bal weg. Kahát bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási onderschept slim de pass. Szénási draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Kořen probeert naar een medespeler te passen. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 3:0

18e minuut.
Szénási schiet op doel. Kahát geeft een hoge lob. Zaninović kopt de bal weg. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen geeft de bal voor. Klungelig pakt Kahát de bal. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 4:0

25e minuut.
Zaninović met een sublieme pass. Szénási rent richting de bal. Szénási passt de bal in één keer door. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Švantner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kořen is nu in balbezit. Kořen passt de bal met de wreef. Szénási is nu in balbezit. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Romanko is nu in balbezit. Gajarský onderschept slim de pass. Gajarský passt de bal zonder na te denken. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gajarský passt de bal zonder na te denken. Elavský is nu in balbezit. Elavský probeert naar een medespeler te passen. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 5:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Plahitka de bal onder controle te krijgen. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási passt de bal met de wreef. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plahitka rent richting de bal. Kořen onderschept slim de pass. Kořen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Szénási is nu in balbezit. Gajarský rent richting de bal. Gajarský passt de bal met de wreef. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 6:0

41e minuut.
Elavský rent richting de bal. Elavský passt de bal zonder na te denken. Gajarský met een sublieme pass. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský passt de bal met de wreef. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen draait met de bal, schiet en ... Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Romanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajarský probeert naar een medespeler te passen. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 18%, FC Raketa Zilina 82%.
AC Morovno - FC Raketa Zilina 6:0

46e minuut.
Elavský probeert naar een medespeler te passen. Romanko rent richting de bal. Szénási verovert de bal door een tackle van achteren. Szénási geeft een lange en hoge pass. Kořen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 7:0

49e minuut.
Kahát kopt de bal weg. Romanko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fridrich is nu in balbezit. Szénási onderschept slim de pass. Szénási geeft de bal voor. Hernčárik bokst de bal weg. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 8:0

52e minuut.
Kavlič is nu in balbezit. Elavský is nu in balbezit. Elavský passt de bal zonder na te denken. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási passt de bal zonder na te denken. Kahát bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási verovert de bal door een tackle van achteren. Szénási draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hernčárik trapt de bal weg. Kavlič kopt de bal weg. Szénási is nu in balbezit. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Švantner rent richting de bal. Gajarský onderschept slim de pass. Gajarský geeft een hoge lob. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Fridrich rent richting de bal. Fridrich geeft de bal voor. Kavlič kopt de bal weg. Klungelig pakt Kořen de bal. Kořen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Švantner kopt de bal weg. Zaninović is nu in balbezit. Zaninović passt de bal met de wreef. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kavlič is nu in balbezit. Kavlič geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kahát de bal. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
García Estévez geeft een hoge lob. Kořen rent richting de bal. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 9:0

67e minuut.
Švantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen geeft een hoge lob. Szénási krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 10:0

70e minuut.
Kavlič rent richting de bal. Kavlič speelt de bal door. Elavský is nu in balbezit. Elavský geeft de bal voor. Szénási geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Elavský met een sublieme pass. Michnik rent richting de bal. Michnik passt de bal met de wreef. Szénási rent richting de bal. Szénási schiet op doel. Hernčárik bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Kořen schiet op doel. Chopko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elavský rent richting de bal. Elavský geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gajarský heeft problemen om de bal te vangen. Szénási rent richting de bal. Szénási passt de bal met de wreef. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Elavský kopt de bal weg. Szénási is nu in balbezit. Szénási geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chopko is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg van het doel. Michnik kopt de bal weg. Szénási probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ... Hernčárik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 11:0

77e minuut.
Kořen is nu in balbezit. Kořen passt de bal in één keer door. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 12:0

78e minuut.
Terek heeft problemen om de bal te vangen. Romanko rent richting de bal. Szénási onderschept slim de pass. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - FC Raketa Zilina 13:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Elavský kopt de bal weg. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Michnik onderschept slim de pass. Michnik geeft de bal voor. Elavský met een sublieme pass. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský passt de bal met de wreef. Elavský met een sublieme pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Michnik met een sublieme pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Plahitka geeft een lange en hoge pass. Gajarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajarský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Terek kopt de bal weg. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szénási is nu in balbezit. Szénási schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 9%, FC Raketa Zilina 91%.
AC Morovno - FC Raketa Zilina 13:0