Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza FC Lastomír
Moja Prva Tactiek MA343
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 50.9
zwak Schieten formidabel
redelijk Passen solide
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Haban geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgu met een snelle inworp. Bozody geeft een lange en hoge pass. Pränting springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu passt de bal met de wreef. Bozody met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:1

6e minuut.
Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting passt de bal in één keer door. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hančár is nu in balbezit. Hančár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bozody rent richting de bal. Bozody passt de bal in één keer door. Daar is Hančár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:2

16e minuut.
Szewczuk onderschept slim de pass. Díaz onderschept slim de pass. Pränting is nu in balbezit. Hančár is nu in balbezit. Hančár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:3

23e minuut.
Hričák is nu in balbezit. Tămâie onderschept slim de pass. Hubek speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Mares bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:4

24e minuut.
Gajan rent richting de bal. Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting passt de bal in één keer door. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peterka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murgu. Murgu krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Murgu met een snelle inworp. Bozody rent richting de bal. Bozody geeft een hoge lob. Hančár springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:5

31e minuut.
Díaz kopt de bal weg. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Mares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szewczuk rent richting de bal. Szewczuk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Botsis de bal. Botsis geeft een lange en hoge pass. Díaz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Botsis kopt de bal weg. Hubek geeft de bal voor. Pränting kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hančár rent richting de bal. Hančár passt de bal in één keer door. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Mares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:6

37e minuut.
Hančár rent richting de bal. Díaz rent richting de bal. Nemčík maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nemčík moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nemčík schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Díaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bozody zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz schiet op doel. Mares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Pränting heeft problemen om de bal te vangen. Szewczuk onderschept slim de pass. Szewczuk speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Murgu rent richting de bal. Murgu passt de bal in één keer door. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting haalt uit met een fantastische trap. Mares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 82%, FC Lastomír 18%.
Santrio Láza - FC Lastomír 0:7

46e minuut.
Murgu passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz draait met de bal, schiet en ... Mares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:8

49e minuut.
Bozody met een sublieme pass. Daar is Murgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murgu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Díaz de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hančár de bal. Hančár schiet op doel. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:9

54e minuut.
Inworp. Botsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hubek speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Botsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pränting is nu in balbezit. Pränting geeft een lange en hoge pass. Hančár is nu in balbezit. Hančár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Murgu speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pränting geeft een hoge lob. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu passt de bal zonder na te denken. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Pränting is nu in balbezit. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:10

75e minuut.
Pränting onderschept slim de pass. Pränting passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár draait met de bal, schiet en ... Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:11

79e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz met een sublieme pass. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu geeft een lange en hoge pass. Díaz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - FC Lastomír 0:12

82e minuut.
Quiroga passt de bal in één keer door. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Ross met een sublieme pass. Pränting rent richting de bal. Pränting haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting geeft een lange en hoge pass. Hančár kopt de bal weg. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Mares probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bozody kopt de bal weg. Pränting probeert de bal met de borst te controleren. Szewczuk met een sublieme pass. Botsis rent richting de bal. Botsis geeft een hoge lob. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 85%, FC Lastomír 15%.
Santrio Láza - FC Lastomír 0:12