Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lastomír Santrio Láza
MA343 Tactiek Moja Prva
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten average
solid Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting geeft de bal voor. Vajvoda heeft problemen om de bal te vangen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Mares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Arizanović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ross komt het veld opgelopen. Haban met de inworp. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu geeft een hoge lob. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Santrio Láza 1:0

4e minuut.
Daar is Peterka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz speelt de bal door. Pränting rent richting de bal. Pränting draait met de bal, schiet en ... Mares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Hančár heeft problemen om de bal te vangen. Tilický bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hančár. Hančár krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Haban is nu in balbezit. Haban geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bozody geeft een hoge lob. Mares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Botsis met een sublieme pass. Pränting is nu in balbezit. Pränting passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Botsis onderschept slim de pass. Lago onderschept slim de pass. Lago met een sublieme pass. Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pränting geeft een lange en hoge pass. Mares probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Santrio Láza 2:0

31e minuut.
Botsis rent richting de bal. Botsis geeft de bal voor. Pränting is nu in balbezit. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Santrio Láza 3:0

33e minuut.
Hančár passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Santrio Láza 4:0

34e minuut.
Hričák passt de bal met de wreef. Gajan speelt de bal door. Klungelig pakt Vajvoda de bal. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Mares bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 37%, Santrio Láza 63%.
FC Lastomír - Santrio Láza 4:0

56e minuut.
Klungelig pakt Pränting de bal. Pränting geeft de bal voor. Vajvoda controleert de bal met de borst. Hančár is nu in balbezit. Hančár schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár passt de bal in één keer door. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz draait met de bal, schiet en ... Mares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Santrio Láza 5:0

65e minuut.
Quiroga rent richting de bal. Bozody verovert de bal door een tackle van achteren. Bozody geeft een hoge lob. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft een hoge lob. Díaz kopt de bal weg. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hančár heeft problemen om de bal te vangen. Hančár passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Mares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Santrio Láza 6:0

72e minuut.
Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Díaz de bal. Díaz schiet op doel. Mares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Santrio Láza 7:0

75e minuut.
Murgu geeft een lange en hoge pass. Vajvoda heeft problemen om de bal te vangen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - Santrio Láza 8:0

79e minuut.
Botsis is nu in balbezit. Botsis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quiroga de bal. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hančár rent richting de bal. Hančár passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Mares probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pränting krijgt zijn hoofd ertegen. Ross kopt de bal weg. Bozody met een sublieme pass. Hančár heeft problemen om de bal te vangen. Hančár haalt uit met een fantastische trap. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gajan rent richting de bal. Gajan geeft de bal voor. Murgu kopt de bal weg. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 23%, Santrio Láza 77%.
FC Lastomír - Santrio Láza 8:0