Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Ružinov Borovce
o2j Tactiek Remiza
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47.3 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Milu probeert naar een medespeler te passen. Lunghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunghi passt de bal met de wreef. Pedretti rent richting de bal. Pedretti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carpenter rent richting de bal. Carpenter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Žemľa begaat een overtreding. Voichin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lambert zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel. Frankel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - Borovce 0:1

15e minuut.
Sonzogno is nu in balbezit. Roffelsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roffelsen passt de bal zonder na te denken. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Voichin geeft een hoge lob. Roffelsen geeft een hoge lob. Reiska bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonzogno onderschept slim de pass. Sonzogno draait met de bal, schiet en ... Frankel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - Borovce 0:2

33e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Daar is Lambert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel. Frankel bokst de bal weg. Sonzogno rent richting de bal. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Frankel bokst de bal weg.

36e minuut.
Roffelsen geeft een hoge lob. Fidalgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reiska bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin onderschept slim de pass. Voichin schiet op doel. Frankel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 56%, Borovce 44%.
AC Ružinov - Borovce 0:2

48e minuut.
Roffelsen speelt de bal door. Voichin is nu in balbezit. Reiska onderschept slim de pass. Sonzogno verovert de bal door een tackle van achteren. Sonzogno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lunghi heeft problemen om de bal te vangen. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Lambert rent richting de bal. Lambert geeft de bal voor. Frankel bokst de bal weg. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - Borovce 0:3

55e minuut.
Radaljac verovert de bal door een tackle van achteren. Radaljac speelt de bal door. Klungelig pakt Parazzoli de bal. Pedretti is nu in balbezit. Pedretti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Roffelsen kopt de bal weg. Žemľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Žemľa passt de bal in één keer door. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ružinov - Borovce 1:3

64e minuut.
Sonzogno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Główczyk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Voichin onderschept slim de pass. Žemľa bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin onderschept slim de pass. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Frankel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lambert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strungăreanu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Haman rent richting de bal. Haman geeft een lange en hoge pass. Pedretti kopt de bal weg. Carpenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ružinov 55%, Borovce 45%.
AC Ružinov - Borovce 1:3