Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Sliač FK Šibeničky
4-4-2 Tactiek Tac532a
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen adequate


21e minuut.
Gabarik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesároš is nu in balbezit. Mesároš speelt de bal door. Daar is Luter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dykes onderschept slim de pass. Dykes geeft een hoge lob. Šmid is nu in balbezit. Šmid geeft een hoge lob. Bonvino krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel passt de bal in één keer door. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Galuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FK Šibeničky 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 47%, FK Šibeničky 53%.
FK Sliač - FK Šibeničky 1:0

50e minuut.
Daar is Gecelovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufel met een sublieme pass. Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes draait met de bal, schiet en ... Galuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FK Šibeničky 2:0

65e minuut.
Pivariūnas met een sublieme pass. Šmid rent richting de bal. Šmid geeft een lange en hoge pass. Bonvino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Sliač - FK Šibeničky 3:0

68e minuut.
Inworp. Šmid met een snelle inworp. Teufel is nu in balbezit. Teufel geeft een hoge lob. Dykes rent richting de bal. Paal!

75e minuut.
Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Šmid verovert de bal door een tackle van achteren. Šmid passt de bal met de wreef. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Galuska bokst de bal weg.

76e minuut.
Brezovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovský geeft een lange en hoge pass. Mesároš kan de bal niet met de borst controleren. Raca bereikt de bal nog maar net als eerste. Raca geeft de bal voor. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mesároš rent richting de bal. Raca verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabon. Gabon krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Pivariūnas met een sublieme pass. Daar is Luter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rovida rent richting de bal. Luter onderschept slim de pass. Luter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Lepetit speelt de bal door. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal in één keer door. Luter bereikt de bal nog maar net als eerste. Luter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Brezovský kopt de bal weg. Galuska met een sublieme pass. Gabon kopt de bal weg. Luter bereikt de bal nog maar net als eerste. Luter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Sliač 38%, FK Šibeničky 62%.
FK Sliač - FK Šibeničky 3:0