Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Šibeničky FK Sliač
Tac532a Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Raca geeft de bal voor. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino haalt uit met een fantastische trap. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Teufel passt de bal zonder na te denken. Šaflársky bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykes onderschept slim de pass. Dykes draait met de bal, schiet en ... Galuska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - FK Sliač 0:1

38e minuut.
Klungelig pakt Boor de bal. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel speelt de bal door. Šmid is nu in balbezit. Šmid geeft een hoge lob. Galuska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šibeničky 67%, FK Sliač 33%.
FK Šibeničky - FK Sliač 0:1

48e minuut.
Gecelovský rent richting de bal. Šmid verovert de bal door een tackle van achteren. Šmid geeft een lange en hoge pass. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Galuska bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šmid zal de hoekschop nemen. Dykes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Luter onderschept slim de pass. Raca onderschept slim de pass. Raca probeert naar een medespeler te passen. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gecelovský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonvino rent richting de bal. Bonvino draait met de bal, schiet en ... Galuska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - FK Sliač 0:2

55e minuut.
Raca passt de bal met de wreef. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezovský probeert naar een medespeler te passen. Dykes rent richting de bal. Dykes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - FK Sliač 0:3

62e minuut.
Teufel rent richting de bal. Teufel geeft een hoge lob. Dykes rent richting de bal. Dykes schiet op doel. Galuska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Šibeničky - FK Sliač 0:4

65e minuut.
Dykes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kudlica. Dykes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Brezovský de bal. Bonvino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lepetit probeert naar een medespeler te passen. Háda bereikt de bal nog maar net als eerste. Háda geeft de bal voor. Bonvino is nu in balbezit. Bonvino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Šibeničky 58%, FK Sliač 42%.
FK Šibeničky - FK Sliač 0:4