Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lastomír FC Raketa Zilina
MA343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
60 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 19
formidable Schieten poor
very good Passen hopeless
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Hančár is nu in balbezit. Hančár geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Plahitka de bal onder controle te krijgen. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hubek speelt de bal door. Klungelig pakt Botsis de bal. Botsis geeft een lange en hoge pass. Díaz springt en kopt de bal. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 1:0

5e minuut.
Pränting onderschept slim de pass. Pränting geeft een lange en hoge pass. Švantner heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutka met een snelle inworp. Bozody rent richting de bal. Bozody geeft een lange en hoge pass. Díaz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hubek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kutka de bal. Kutka met een sublieme pass. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Hančár probeert naar een medespeler te passen. Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Díaz passt de bal in één keer door. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 2:0

13e minuut.
Bozody speelt de bal door. Kahát is nu in balbezit. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 3:0

14e minuut.
Kutka met een sublieme pass. Hančár speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chopko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Hernčárik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 4:0

16e minuut.
Romanko probeert naar een medespeler te passen. Teplica rent richting de bal. Díaz onderschept slim de pass. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz draait met de bal, schiet en ... Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting speelt de bal door. Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis geeft de bal voor. Díaz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Botsis kopt de bal weg. Pränting heeft problemen om de bal te vangen. Pränting passt de bal in één keer door. Hančár is nu in balbezit. Hančár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 5:0

25e minuut.
Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Hančár is nu in balbezit. Hančár speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Kačera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terek geeft een lange en hoge pass. Teplica bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kutka met een snelle inworp. Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody passt de bal met de wreef. Hančár is nu in balbezit. Hančár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Bozody speelt de bal door. Pränting heeft problemen om de bal te vangen. Pränting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 6:0

33e minuut.
Hančár passt de bal zonder na te denken. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz met een sublieme pass. Pränting is nu in balbezit. Pränting draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bozody passt de bal zonder na te denken. Kutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutka speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bozody passt de bal in één keer door. Kutka is nu in balbezit. Kutka passt de bal zonder na te denken. Hančár rent richting de bal. Hančár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Botsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botsis geeft een lange en hoge pass. Chopko rent richting de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Kutka kopt de bal weg. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár speelt de bal door. Pränting is nu in balbezit. Pränting draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Pränting is nu in balbezit. Pränting passt de bal in één keer door. Hančár rent richting de bal. Hančár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 7:0

41e minuut.
Doeltrap. Hernčárik trapt de bal weg van het doel. Hančár kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 8:0

43e minuut.
Kutka geeft de bal voor. Hernčárik speelt de bal door. Bozody kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hernčárik speelt de bal door. Bozody probeert de bal met de borst te controleren. Bozody geeft de bal voor. Pränting rent richting de bal. Pränting geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 13%, FC Raketa Zilina 87%.
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 8:0

47e minuut.
Chopko geeft een lange en hoge pass. Hubek kopt de bal weg. Pränting heeft problemen om de bal te vangen. Botsis is nu in balbezit. Botsis geeft een lange en hoge pass. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Botsis probeert de bal met de borst te controleren. Botsis passt de bal in één keer door. Hančár is nu in balbezit. Hančár geeft een hoge lob. Díaz springt en kopt de bal. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Terek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hubek de bal. Hančár probeert naar een medespeler te passen. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hernčárik probeert naar een medespeler te passen. Botsis kopt de bal weg. Pränting is nu in balbezit. Pränting schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kahát de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Romanko rent richting de bal. Hančár verovert de bal door een tackle van achteren. Hančár passt de bal met de wreef. Pränting rent richting de bal. Pränting draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 9:0

58e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg. Bozody kopt de bal weg. Klungelig pakt Díaz de bal. Hančár rent richting de bal. Hančár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 10:0

60e minuut.
Hančár rent richting de bal. Hančár geeft een hoge lob. Díaz kopt de bal weg. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Bozody geeft een lange en hoge pass. Pränting krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Kahát de bal. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 11:0

63e minuut.
Fridrich met een sublieme pass. Kačera is nu in balbezit. Hubek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hubek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hubek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kačera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kačera kan niet meer verder spelen. Chebík komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Klungelig pakt Romanko de bal. Pränting is nu in balbezit. Pränting met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pupík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie geeft een hoge lob. Pränting is nu in balbezit. Pränting haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 12:0

68e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Díaz speelt de bal door. Fridrich rent richting de bal. Pränting onderschept slim de pass. Pränting draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pränting kopt de bal weg. Klungelig pakt Romanko de bal. Hančár speelt de bal door. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Daar is Hančár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hančár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Švantner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Romanko rent richting de bal. Pränting onderschept slim de pass. Pränting geeft de bal voor. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hernčárik probeert naar een medespeler te passen. Bozody kopt de bal weg. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 13:0

74e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal met de wreef. Kahát is nu in balbezit. Pränting onderschept slim de pass. Pränting schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Díaz springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Kahát de bal onder controle te krijgen. Hančár rent richting de bal. Hančár haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 14:0

80e minuut.
Inworp. Kutka met een snelle inworp. Bozody is nu in balbezit. Bozody probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernčárik bokst de bal weg.

83e minuut.
Bušić onderschept slim de pass. Bozody rent richting de bal. Bozody speelt de bal door. Kutka geeft de bal voor. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hančár is nu in balbezit. Hančár passt de bal in één keer door. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting schiet op doel. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 15:0

85e minuut.
Chopko passt de bal zonder na te denken. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 16:0

88e minuut.
Kutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutka passt de bal zonder na te denken. Daar is Botsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botsis geeft een hoge lob. Díaz kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Hančár kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lastomír 11%, FC Raketa Zilina 89%.
FC Lastomír - FC Raketa Zilina 17:0