Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Raketa Zilina FC Lastomír
Normal Tactiek MA343
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 50.4
poor Schieten formidable
hopeless Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Pupík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Chopko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murgu met een snelle inworp. Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Fridrich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botsis met de inworp. Kutka rent richting de bal. Kutka schiet op doel. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:1

6e minuut.
Hančár is nu in balbezit. Hančár passt de bal met de wreef. Murgu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kahát de bal. Díaz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Murgu met een snelle inworp. Bozody is nu in balbezit. Bozody geeft de bal voor. Díaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Hernčárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pränting rent richting de bal. Pränting passt de bal met de wreef. Díaz rent richting de bal. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:2

16e minuut.
Hančár rent richting de bal. Hančár passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Bozody de bal. Bozody passt de bal zonder na te denken. Murgu met een sublieme pass. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chopko heeft problemen om de bal te vangen. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hernčárik met een harde bal richting middenveld. Botsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kahát de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bozody passt de bal zonder na te denken. Hančár heeft problemen om de bal te vangen. Hančár passt de bal zonder na te denken. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kahát de bal. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Romanko is nu in balbezit. Hančár is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romanko. Hančár raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pränting neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Terek kopt de bal weg. Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz draait met de bal, schiet en ... Hernčárik bokst de bal weg. Hančár is nu in balbezit. Hančár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Doeltrap. Kahát met een harde bal richting middenveld. Hančár kopt de bal weg. Klungelig pakt Díaz de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botsis met de inworp. Kutka heeft problemen om de bal te vangen. Kutka geeft een hoge lob. Díaz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botsis met een snelle inworp. Kutka speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:4

40e minuut.
Pränting verovert de bal door een tackle van achteren. Pränting passt de bal met de wreef. Hančár controleert de bal met de borst. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Murgu zal de hoekschop nemen. Pränting krijgt zijn hoofd ertegen. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ... Hernčárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 80%, FC Lastomír 20%.
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:5

48e minuut.
Fridrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Botsis verovert de bal door een tackle van achteren. Botsis probeert naar een medespeler te passen. Hančár rent richting de bal. Hančár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pränting is nu in balbezit. Pränting probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:6

55e minuut.
Klungelig pakt Hančár de bal. Hančár passt de bal met de wreef. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. Hernčárik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:7

56e minuut.
Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody geeft een lange en hoge pass. Pränting maakt een snoekduik en kopt de bal. Díaz rent richting de bal. Díaz geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Pränting kopt de bal weg. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plahitka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Díaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bozody neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:8

59e minuut.
Pränting is nu in balbezit. Pränting geeft een lange en hoge pass. Švantner controleert de bal met de borst. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Romanko rent richting de bal. Hančár verovert de bal door een tackle van achteren. Hančár passt de bal met de wreef. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Botsis passt de bal met de wreef. Murgu heeft problemen om de bal te vangen. Murgu passt de bal zonder na te denken. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:9

64e minuut.
Hernčárik trapt de bal weg. Murgu kopt de bal weg. Švantner kan de bal niet met de borst controleren. Díaz rent richting de bal. Díaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Pränting passt de bal in één keer door. Chopko is nu in balbezit. Hančár onderschept slim de pass. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:10

67e minuut.
Chopko trapt de bal weg. Romanko kopt de bal weg. Bozody met een sublieme pass. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Botsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botsis geeft een lange en hoge pass. Daar is Díaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hančár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Díaz is nu in balbezit. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:11

73e minuut.
Pupík speelt de bal door. Klungelig pakt Terek de bal. Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kahát de bal onder controle te krijgen. Hernčárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Murgu met de inworp. Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kahát de bal. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting haalt uit met een fantastische trap. Kahát probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:12

75e minuut.
Plahitka passt de bal zonder na te denken. Murgu is nu in balbezit. Murgu passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:13

77e minuut.
Kahát is nu in balbezit. Kahát passt de bal zonder na te denken. Botsis speelt de bal door. Daar is Hančár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hančár haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Chopko geeft een lange en hoge pass. Murgu is nu in balbezit. Murgu met een sublieme pass. Hančár rent richting de bal. Hančár schiet op doel. Hernčárik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Botsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pränting speelt de bal door. Hančár is nu in balbezit. Hančár schiet op doel. Hernčárik bokst de bal weg. Hančár rent richting de bal. Hančár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozody probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Díaz is nu in balbezit. Hančár rent richting de bal. Pränting bereikt de bal nog maar net als eerste. Pränting schiet op doel. De bal raakt de paal. Pränting rent richting de bal. Pränting haalt uit met een fantastische trap. Hernčárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:14

89e minuut.
Klungelig pakt Pränting de bal. Hančár bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Raketa Zilina 89%, FC Lastomír 11%.
FC Raketa Zilina - FC Lastomír 0:15