Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Morovno Santrio Láza
352 x Tactiek Moja Prva
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 31.5
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Lago met een sublieme pass. Szewczuk geeft de bal voor. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ... Vajvoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kavlič geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vajvoda de bal. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási haalt uit met een fantastische trap. Mares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 1:0

9e minuut.
Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga geeft de bal voor. Szénási rent richting de bal. Szénási draait met de bal, schiet en ... Mares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 2:0

13e minuut.
Briga geeft een hoge lob. Szénási kopt de bal weg. Zaninović is nu in balbezit. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ... Mares bokst de bal weg. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Szénási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 3:0

18e minuut.
Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arizanović de bal. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 4:0

19e minuut.
Zaninović passt de bal zonder na te denken. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga geeft een lange en hoge pass. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kavlič passt de bal in één keer door. Szénási heeft problemen om de bal te vangen. Tilický is nu in balbezit. Szénási onderschept slim de pass. Szénási draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gajan met een sublieme pass. Vajvoda is nu in balbezit. Kořen verovert de bal door een tackle van achteren. Kořen schiet op doel. Mares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 5:0

29e minuut.
Elavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Elavský geeft de bal voor. Szénási rent richting de bal. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 6:0

34e minuut.
Szénási met een sublieme pass. Kořen rent richting de bal. Quiroga maakt een afschuwelijke overtreding. Quiroga krijgt een gele kaart. Kořen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaninović met een snel genomen vrije trap. Kořen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gajarský passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zaninović de bal. Zaninović probeert naar een medespeler te passen. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel. Mares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 26%, Santrio Láza 74%.
AC Morovno - Santrio Láza 7:0

46e minuut.
Kořen speelt de bal door. Zaninović speelt de bal door. Daar is Michnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Zaninović passt de bal met de wreef. Kořen rent richting de bal. Kořen passt de bal zonder na te denken. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kavlič rent richting de bal. Kavlič speelt de bal door. Michnik is nu in balbezit. Michnik geeft de bal voor. Szénási rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 8:0

70e minuut.
Elavský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szénási rent richting de bal. Gajan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szénási raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Szénási neemt zijn aanloop. Mares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Michnik geeft de bal voor. Elavský kopt de bal weg. Klungelig pakt Vajvoda de bal. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Morovno - Santrio Láza 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Morovno 34%, Santrio Láza 66%.
AC Morovno - Santrio Láza 9:0