Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santrio Láza AC Morovno
Moja Prva Tactiek 352 x
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 52.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen solide
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Gajarský passt de bal met de wreef. Zaninović met een sublieme pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen schiet op doel. Mares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - AC Morovno 0:1

8e minuut.
Gajarský passt de bal in één keer door. Michnik probeert naar een medespeler te passen. Szénási is nu in balbezit. Szénási draait met de bal, schiet en ... Mares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - AC Morovno 0:2

13e minuut.
Zaninović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Michnik de bal. Michnik geeft een hoge lob. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel. Mares kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kořen rent richting de bal. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - AC Morovno 0:3

19e minuut.
Michnik passt de bal zonder na te denken. Kořen is nu in balbezit. Kořen passt de bal zonder na te denken. Szénási heeft problemen om de bal te vangen. Szénási haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - AC Morovno 0:4

21e minuut.
Elavský bereikt de bal nog maar net als eerste. Elavský passt de bal in één keer door. Szénási rent richting de bal. Szénási geeft een hoge lob. Kořen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Szewczuk onderschept slim de pass. Gajarský onderschept slim de pass. Gajarský met een sublieme pass. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gajan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kořen is nu in balbezit. Kořen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tilický met een sublieme pass. Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaninović. Zaninović krijgt een gele kaart. Peterka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Peterka kan niet meer verder spelen. Stašík komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Lago is nu in balbezit. Kořen onderschept slim de pass. Kořen passt de bal zonder na te denken. Szénási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szénási schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Elavský rent richting de bal. Elavský geeft de bal voor. Kořen rent richting de bal. Kořen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kořen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - AC Morovno 0:5

39e minuut.
Haban bereikt de bal nog maar net als eerste. Haban geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michnik met de inworp. Kořen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Del Giovane met een sublieme pass. Kořen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haban rent richting de bal. Kořen onderschept slim de pass. Kořen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 63%, AC Morovno 37%.
Santrio Láza - AC Morovno 0:5

54e minuut.
Elavský geeft een lange en hoge pass. Kořen rent richting de bal. Kořen passt de bal in één keer door. Szénási is nu in balbezit. Szénási schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - AC Morovno 0:6

62e minuut.
García Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. García Estévez geeft de bal voor. Kořen is nu in balbezit. Kořen draait met de bal, schiet en ... Mares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santrio Láza - AC Morovno 0:7

85e minuut.
Elavský geeft de bal voor. Szénási is nu in balbezit. Szénási passt de bal in één keer door. Kořen rent richting de bal. Kořen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mares trapt de bal weg. Kavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Hričák onderschept slim de pass. Hričák haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santrio Láza 61%, AC Morovno 39%.
Santrio Láza - AC Morovno 0:7