Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKM Nitra FK BA RENDEZ
mini Tactiek Majco
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
33.1 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen solid


3e minuut.
Velican probeert naar een medespeler te passen. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski draait met de bal, schiet en ... Mäntysalmi probeert de bal aan de voet te houden. Dobrea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - FK BA RENDEZ 0:1

7e minuut.
Gontarewicz rent richting de bal. Wichowski begaat een overtreding. Gontarewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Staikos komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Dobrea speelt de bal door. Bahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican geeft de bal voor. Sadecki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dobrea probeert naar een medespeler te passen. Velican kopt de bal weg. Mäntysalmi heeft problemen om de bal te vangen. Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. Dobrea bokst de bal weg.

41e minuut.
Velican met een sublieme pass. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 64%, FK BA RENDEZ 36%.
FKM Nitra - FK BA RENDEZ 0:1

51e minuut.
Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă geeft de bal voor. Klungelig pakt Sadecki de bal. Sułowski rent richting de bal. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ghiţă kan de bal niet met de borst controleren. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican passt de bal zonder na te denken. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Martorello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă geeft de bal voor. Sułowski rent richting de bal. Sułowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hain komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vasiľ trapt de bal weg van het doel. Sadecki probeert de bal met de borst te controleren. Sadecki geeft een lange en hoge pass. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Velican speelt de bal door. Bahlmann rent richting de bal. Harabagiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos rent richting de bal. Staikos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dobrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Mäntysalmi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sadecki met een snelle inworp. Velican probeert de bal met de borst te controleren. Velican geeft de bal voor. Paal! Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staikos springt en kopt de bal. Dobrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

82e minuut.
Bahlmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stanik rent richting de bal. Stanik geeft de bal voor. Staikos is nu in balbezit. Staikos draait met de bal, schiet en ... Dobrea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Sadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadecki speelt de bal door. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos is nu in balbezit. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ghiţă onderschept slim de pass. Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wichowski de bal. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 69%, FK BA RENDEZ 31%.
FKM Nitra - FK BA RENDEZ 0:1