Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ FC Slavoj Vyšehrad
Majco Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
57 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 19.9
wonderbaarlijk Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
uitstekend Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Sorbo geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz kopt de bal weg. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert naar een medespeler te passen. Sadecki probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Sadecki met een sublieme pass. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Domonkoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Daar is Jenočko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski passt de bal in één keer door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Domonkoš bokst de bal weg.

13e minuut.
Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Kriš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 1:0

14e minuut.
Gontarewicz onderschept slim de pass. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz rent richting de bal. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zolowski kopt de bal weg. Kostourek geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 2:0

19e minuut.
Velican heeft problemen om de bal te vangen. Velican passt de bal zonder na te denken. Sułowski is nu in balbezit. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 3:0

23e minuut.
Mano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ghiţă de bal. Ghiţă kopt de bal weg. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Totka is nu in balbezit. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sułowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sadecki speelt de bal door. Klug probeert naar een medespeler te passen. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. Domonkoš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kriš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 4:0

29e minuut.
Jenočko is nu in balbezit. Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz is nu in balbezit. Mano rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Sułowski rent richting de bal. Sułowski passt de bal met de wreef. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sadecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sułowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sadecki passt de bal zonder na te denken. Zolowski rent richting de bal. Zolowski passt de bal in één keer door. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Velican geeft een lange en hoge pass. Cibuľa rent richting de bal. Zolowski onderschept slim de pass. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doeltrap. Kriš trapt de bal weg. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sadecki passt de bal in één keer door. Sułowski is nu in balbezit. Mano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Sułowski is nu in balbezit. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 5:0

43e minuut.
Zolowski geeft een hoge lob. Mano rent richting de bal. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski rent richting de bal. Sułowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klug rent richting de bal. Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 17%, FC Slavoj Vyšehrad 83%.
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 6:0

46e minuut.
Sadecki probeert naar een medespeler te passen. Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft de bal voor. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 7:0

54e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 8:0

57e minuut.
Sadecki met een sublieme pass. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski passt de bal zonder na te denken. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Velican met een sublieme pass. Sadecki rent richting de bal. Sadecki geeft de bal voor. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 9:0

66e minuut.
Meriač is nu in balbezit. Laurens probeert naar een medespeler te passen. Meriač probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Domonkoš probeert naar een medespeler te passen. Zolowski rent richting de bal. Zolowski geeft een hoge lob. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski draait met de bal, schiet en ... Domonkoš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 10:0

71e minuut.
Stanik met een sublieme pass. Sadecki geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Zolowski is nu in balbezit. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Sułowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Velican kopt de bal weg. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski passt de bal met de wreef. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Velican kopt de bal weg. Sułowski rent richting de bal. Sadecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zolowski de bal. Zolowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 11:0

76e minuut.
Zolowski met een snelle inworp. Velican probeert de bal met de borst te controleren. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 12:0

78e minuut.
Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski rent richting de bal. Sułowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mano de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican passt de bal in één keer door. Mano rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Sadecki controleert de bal met de borst. Sadecki speelt de bal door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 13:0

83e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Sułowski rent richting de bal. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 14:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Domonkoš met een harde bal richting middenveld. Velican kopt de bal weg. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 15:0

86e minuut.
Klungelig pakt Sułowski de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski is nu in balbezit. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sułowski passt de bal met de wreef. Sadecki probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. Domonkoš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 16:0

89e minuut.
Majdan speelt de bal door. Sułowski is nu in balbezit. Sułowski met een sublieme pass. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Domonkoš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 12%, FC Slavoj Vyšehrad 88%.
FK BA RENDEZ - FC Slavoj Vyšehrad 16:0