Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKM Nitra exDynaMo Košice
mini Tactiek gospel 3u
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.7 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
ter Wee kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Martorello de bal onder controle te krijgen. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - exDynaMo Košice 1:0

16e minuut.
Dobrea met een harde bal richting middenveld. ter Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Longauer begaat een overtreding. Longauer krijgt een gele kaart. ter Wee raakt geblesseerd tijdens het duel. Harabagiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kacoš de bal. Martorello is nu in balbezit. Martorello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - exDynaMo Košice 2:0

30e minuut.
Taľo is nu in balbezit. Inworp. Haggard met de inworp. Longauer is nu in balbezit. Longauer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Romanko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kacoš speelt de bal door. Bahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Longauer verovert de bal door een tackle van achteren. Longauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taľo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sedlarich rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - exDynaMo Košice 2:1

34e minuut.
Haggard bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haggard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Longauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Taľo verovert de bal door een tackle van achteren. Longauer rent richting de bal. Longauer passt de bal zonder na te denken. Taľo is nu in balbezit. Taľo schiet op doel. Dobrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 61%, exDynaMo Košice 39%.
FKM Nitra - exDynaMo Košice 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Longauer de bal. Longauer passt de bal zonder na te denken. Kacoš rent richting de bal. Jaskot is nu in balbezit. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - exDynaMo Košice 3:1

61e minuut.
İlhanlar onderschept slim de pass. İlhanlar probeert naar een medespeler te passen. ter Wee is nu in balbezit. ter Wee haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Sosna de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Haggard bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhanlar bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhanlar speelt de bal door. Jaskot rent richting de bal. Jaskot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - exDynaMo Košice 4:1

74e minuut.
Haggard passt de bal in één keer door. Mäntysalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntysalmi geeft de bal voor. Daar is Martorello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martorello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - exDynaMo Košice 5:1

79e minuut.
Bahlmann maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Martorello heeft problemen om de bal te vangen. Haggard is nu in balbezit. İlhanlar verovert de bal door een tackle van achteren. İlhanlar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FKM Nitra - exDynaMo Košice 6:1

88e minuut.
Haban geeft de bal voor. Sedlarich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mäntysalmi. Sedlarich wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sedlarich kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKM Nitra 50%, exDynaMo Košice 50%.
FKM Nitra - exDynaMo Košice 6:1