Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BA RENDEZ FA GENESIS
Majco Tactiek 111
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
56 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 17.4
outstanding Schieten poor
very good Passen poor
very good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zolowski speelt de bal door. Staikos heeft problemen om de bal te vangen. Staikos passt de bal in één keer door. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 1:0

4e minuut.
Staikos heeft problemen om de bal te vangen. Vlaszák is nu in balbezit. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz schiet op doel. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 2:0

11e minuut.
Wieruchowski heeft problemen om de bal te vangen. Sadecki geeft een hoge lob. Vlaszák heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt Pintilii de bal. Krogstad speelt de bal door. Tsagarakis is nu in balbezit. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta bokst de bal weg.

13e minuut.
Sadecki geeft een lange en hoge pass. Staikos kopt de bal weg. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 4:0

16e minuut.
Sadecki passt de bal in één keer door. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 5:0

18e minuut.
Krogstad rent richting de bal. Zolowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krogstad is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krogstad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sorbo rent richting de bal. Sorbo geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Vlaszák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta bokst de bal weg. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 6:0

22e minuut.
Staikos verovert de bal door een tackle van achteren. Staikos met een sublieme pass. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 7:0

25e minuut.
Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Busietta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 8:0

26e minuut.
Staikos verovert de bal door een tackle van achteren. Staikos passt de bal in één keer door. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 9:0

32e minuut.
Sadecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gontarewicz de bal. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican passt de bal met de wreef. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zolowski rent richting de bal. Daar is Zolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zolowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Staikos de bal. Gontarewicz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zolowski neemt de hoekschop. Gontarewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 10:0

36e minuut.
Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii met een sublieme pass. Vlaszák heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Doeltrap. Busietta met een harde bal richting middenveld. Sadecki kopt de bal weg. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Busietta met een harde bal richting middenveld. Sadecki kopt de bal weg. Staikos rent richting de bal. Staikos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 11:0

41e minuut.
Klungelig pakt Sadecki de bal. Sadecki geeft de bal voor. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 12:0

45e minuut.
Staikos kopt de bal weg. Kielec heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 17%, FA GENESIS 83%.
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 12:0

46e minuut.
Barangsano speelt de bal door. Pintilii heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 13:0

49e minuut.
Velican geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Staikos de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 14:0

54e minuut.
Velican kopt de bal weg. Vlaszák kan de bal niet met de borst controleren. Gontarewicz is nu in balbezit. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap. Busietta bokst de bal weg. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 15:0

55e minuut.
Barangsano met een sublieme pass. Pintilii is nu in balbezit. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Sadecki passt de bal in één keer door. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos passt de bal met de wreef. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 16:0

60e minuut.
Daar is Pintilii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Staikos is nu in balbezit. Staikos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Staikos rent richting de bal. Staikos geeft de bal voor. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 17:0

64e minuut.
Staikos met een sublieme pass. Klungelig pakt Sorbo de bal. Sorbo geeft een lange en hoge pass. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ... Busietta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 18:0

65e minuut.
Pintilii is nu in balbezit. Pintilii probeert naar een medespeler te passen. Vlaszák heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

67e minuut.
Zolowski heeft problemen om de bal te vangen. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sadecki de bal. Vlaszák is nu in balbezit. Sadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sadecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbo geeft een hoge lob. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican onderschept slim de pass. Velican probeert naar een medespeler te passen. Staikos rent richting de bal. Staikos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Staikos passt de bal in één keer door. Zolowski rent richting de bal. Zolowski passt de bal in één keer door. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz schiet op doel. De bal raakt de paal. Busietta bokst de bal weg. Staikos rent richting de bal. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 19:0

78e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican passt de bal met de wreef. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 20:0

82e minuut.
Daar is Zolowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zolowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Staikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Staikos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 21:0

86e minuut.
Tsagarakis kopt de bal weg. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski geeft de bal voor. Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. Busietta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gontarewicz is nu in balbezit. Gontarewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Staikos heeft problemen om de bal te vangen. Velican rent richting de bal. Velican speelt de bal door. Gontarewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gontarewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zolowski is nu in balbezit. Zolowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 22:0

89e minuut.
Adair rent richting de bal. Adair geeft de bal voor. Klungelig pakt Zolowski de bal. Zolowski geeft een lange en hoge pass. Staikos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BA RENDEZ 17%, FA GENESIS 83%.
FK BA RENDEZ - FA GENESIS 22:0