Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZTS Dubnica Zombici
1l Tactiek Skp 4312 RW
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 46.7
good Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Baszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Regensburger geeft een lange en hoge pass. Hilal rent richting de bal. Hilal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - Zombici 0:1

12e minuut.
Hilal geeft een hoge lob. Villagra is nu in balbezit. Villagra geeft een hoge lob. Simášek is nu in balbezit. Simášek geeft een lange en hoge pass. Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Villagra passt de bal met de wreef. Regensburger rent richting de bal. Vulama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vulama krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Piot geeft de bal voor. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi passt de bal zonder na te denken. Tytek is nu in balbezit. Tytek haalt uit met een fantastische trap. Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Donca geeft een lange en hoge pass. Karnadi rent richting de bal. Karnadi speelt de bal door. Tytek is nu in balbezit. Tytek draait met de bal, schiet en ... Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Tilger passt de bal met de wreef. Ferrazza is nu in balbezit. Ferrazza speelt de bal door. García Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gutiérrez schiet op doel. Locher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
García Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuris onderschept slim de pass. Cyll begaat een overtreding. Meuris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTS Dubnica 48%, Zombici 52%.
ZTS Dubnica - Zombici 0:1

49e minuut.
Cyll rent richting de bal. Meuris is nu in balbezit. Meuris geeft de bal voor. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal schiet op doel. Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Regensburger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hilal controleert de bal met de borst. Hilal geeft de bal voor. Tytek krijgt zijn hoofd ertegen. Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Montórfano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janeba komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Karnadi met een snelle inworp. Simášek geeft de bal voor. Hilal maakt een snoekduik en kopt de bal. Beltrán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Villagra speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter passt de bal zonder na te denken. Cyll is nu in balbezit. Cyll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Karnadi kopt de bal weg. Regensburger probeert naar een medespeler te passen. Tytek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal is nu in balbezit. Hilal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Inworp. Mierzeja komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lefter rent richting de bal. Lefter probeert naar een medespeler te passen. Tytek rent richting de bal. Tytek schiet op doel. Beltrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - Zombici 0:2

83e minuut.
Simášek kopt de bal weg. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi passt de bal in één keer door. Tytek rent richting de bal. Tytek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTS Dubnica 56%, Zombici 44%.
ZTS Dubnica - Zombici 0:2