Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZTS Dubnica FC Lučenec
1l Tactiek Umenie
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.8 gemiddelde waardering 52.4
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Bejdak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lejeune is nu in balbezit. Lejeune passt de bal zonder na te denken. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Fečurka geeft een lange en hoge pass. Čipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipka geeft een hoge lob. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - FC Lučenec 0:1

11e minuut.
Inworp. Gaňo met de inworp. Bejdak rent richting de bal. Bejdak geeft een hoge lob. Ozvold springt en kopt de bal. Beltrán bokst de bal weg.

14e minuut.
Daar is Bejdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrán speelt de bal door. Gaňo kopt de bal weg. Bejdak heeft problemen om de bal te vangen. Bejdak schiet op doel. Beltrán bokst de bal weg.

18e minuut.
Gaňo met de inworp. Bejdak rent richting de bal. Bejdak geeft een lange en hoge pass. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bejdak zal de hoekschop nemen. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Ferrazza de bal. Minárik is nu in balbezit. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - FC Lučenec 0:2

33e minuut.
Čipka rent richting de bal. Čipka geeft de bal voor. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Beltrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský verovert de bal door een tackle van achteren. Klukovský geeft de bal voor. Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak draait met de bal, schiet en ... Beltrán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - FC Lučenec 0:3

38e minuut.
Bejdak is nu in balbezit. Bejdak met een sublieme pass. Klungelig pakt Ozvold de bal. Ozvold schiet op doel. Beltrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZTS Dubnica - FC Lučenec 0:4

44e minuut.
Čipka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kidala komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulama schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kidala raakt geblesseerd tijdens het duel. Kidala komt bij de bal en schiet. Ozvold springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTS Dubnica 75%, FC Lučenec 25%.
ZTS Dubnica - FC Lučenec 0:4

53e minuut.
Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Gutiérrez met de inworp. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Villagra passt de bal in één keer door. Lefter is nu in balbezit. Klukovský begaat een overtreding. Klukovský krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Tilger met een sublieme pass. Klungelig pakt García Gutiérrez de bal. Klukovský geeft een hoge lob. Minárik rent richting de bal. Minárik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzeja komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kidala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulama bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský verovert de bal door een tackle van achteren. Klukovský geeft een lange en hoge pass. Minárik krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZTS Dubnica 42%, FC Lučenec 58%.
ZTS Dubnica - FC Lučenec 0:4