Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Bratislava Zombici
Normal Tactiek Skp 4312
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
23.1 gemiddelde waardering 39
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi probeert naar een medespeler te passen. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:1

5e minuut.
Meuris met een sublieme pass. Simášek speelt de bal door. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

8e minuut.
Simášek met een snelle inworp. Húra onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simášek neemt de hoekschop. Hilal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Karnadi kopt de bal weg. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Simášek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Genero de bal. Genero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hilal is nu in balbezit. Hilal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:2

10e minuut.
Genero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hilal de bal. Hajsuk rent richting de bal. Hilal onderschept slim de pass. Hilal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Genero rent richting de bal. Genero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hajsuk is nu in balbezit. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi geeft een hoge lob. Hilal rent richting de bal. Hilal schiet op doel. Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genero rent richting de bal. Genero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:3

13e minuut.
Olla speelt de bal door. Genero rent richting de bal. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Meuris bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuris geeft een hoge lob. Buitenspel voor Genero. Goede buitenspelval van de verdediging. Klíma neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Genero de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Hajsuk rent richting de bal. Simášek verovert de bal door een tackle van achteren. Simášek probeert naar een medespeler te passen. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero haalt uit met een fantastische trap. Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hilal is nu in balbezit. Hilal schiet op doel. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:4

18e minuut.
Hajsuk heeft problemen om de bal te vangen. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal passt de bal in één keer door. Genero rent richting de bal. Genero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dranko verovert de bal door een tackle van achteren. Dranko passt de bal met de wreef. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero schiet op doel. Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Simášek speelt de bal door. Regensburger is nu in balbezit. Regensburger speelt de bal door. Genero is nu in balbezit. Genero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:5

29e minuut.
Genero onderschept slim de pass. Genero geeft de bal voor. Rajček speelt de bal door. Hilal rent richting de bal. Hilal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Genero kopt de bal weg. Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simášek geeft de bal voor. Genero is nu in balbezit. Genero draait met de bal, schiet en ... Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rajček ... Strafschop! Rajček krijgt een gele kaart. Genero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hilal legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:6

34e minuut.
Regensburger speelt de bal door. Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simášek geeft een hoge lob. Genero bereikt de bal nog maar net als eerste. Genero haalt uit met een fantastische trap. Kamás bokst de bal weg.

39e minuut.
Inworp. Meuris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Húra met een sublieme pass. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Kamás bokst de bal weg. Genero rent richting de bal. Genero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:7

41e minuut.
Nebesník passt de bal zonder na te denken. Mečiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genero. Genero krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Olla rent richting de bal. Simášek rent richting de bal. Simášek passt de bal met de wreef. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 85%, Zombici 15%.
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:7

51e minuut.
Dranko rent richting de bal. Baszkowski onderschept slim de pass. Baszkowski geeft de bal voor. Genero kan de bal niet met de borst controleren. Genero draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Simášek speelt de bal door. Hilal is nu in balbezit. Rajček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rajček krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Hilal raakt geblesseerd tijdens het duel. Rajček met een sublieme pass. Hilal neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:8

56e minuut.
Nebesník passt de bal in één keer door. Baszkowski rent richting de bal. Baszkowski geeft de bal voor. Hilal is nu in balbezit. Hilal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:9

57e minuut.
Hilal is nu in balbezit. Simášek is nu in balbezit. Simášek speelt de bal door. Hilal is nu in balbezit. Hilal schiet op doel. Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Karnadi verovert de bal door een tackle van achteren. Karnadi met een sublieme pass. Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal is nu in balbezit. Hilal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Olla passt de bal in één keer door. Regensburger geeft de bal voor. Simášek kopt de bal weg. Hilal rent richting de bal. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klíma is nu in balbezit. Klíma geeft een lange en hoge pass. Genero rent richting de bal. Genero schiet op doel. Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:10

65e minuut.
Hajsuk probeert de bal met de borst te controleren. Olla geeft een lange en hoge pass. Genero heeft problemen om de bal te vangen. Genero haalt uit met een fantastische trap. Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:11

69e minuut.
Aggelidis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Śmieszek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Húra de bal. Karnadi rent richting de bal. Karnadi passt de bal in één keer door. Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Simášek draait met de bal, schiet en ... Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simášek bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Simášek is nu in balbezit. Simášek passt de bal in één keer door. Hilal rent richting de bal. Hilal draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:12

74e minuut.
Hilal is nu in balbezit. Simášek probeert naar een medespeler te passen. Genero is nu in balbezit. Genero draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:13

78e minuut.
Genero met een sublieme pass. Simášek is nu in balbezit. Simášek met een sublieme pass. Klungelig pakt Hilal de bal. Hilal draait met de bal, schiet en ... Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genero is nu in balbezit. Genero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:14

81e minuut.
Olla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olla met een sublieme pass. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal schiet op doel. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:15

82e minuut.
Karnadi heeft problemen om de bal te vangen. Karnadi met een sublieme pass. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Regensburger kopt de bal weg. Hajsuk is nu in balbezit. Simášek maakt een afschuwelijke overtreding. Simášek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Meuris de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nebesník stond buitenspel. Piot maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Genero de bal. Genero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:16

85e minuut.
Olla bereikt de bal nog maar net als eerste. Olla passt de bal zonder na te denken. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal draait met de bal, schiet en ... Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:17

86e minuut.
Daar is Šavel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Húra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:18

87e minuut.
Nebesník probeert naar een medespeler te passen. Šavel heeft problemen om de bal te vangen. Hilal verovert de bal door een tackle van achteren. Hilal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 72%, Zombici 28%.
FC Arsenal Bratislava - Zombici 0:18