Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zombici FC Arsenal Bratislava
Skp 4312 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 24
excellent Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Karnadi met een sublieme pass. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal is nu in balbezit. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Paal! Peletti is nu in balbezit. Peletti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hilal rent richting de bal. Hilal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 1:0

5e minuut.
Klíma is nu in balbezit. Karnadi rent richting de bal. Karnadi met een sublieme pass. Peletti is nu in balbezit. Peletti haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hilal is nu in balbezit. Hilal schiet op doel. Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 2:0

7e minuut.
Karnadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandeira de Mello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nebesník. Bandeira de Mello wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bandeira de Mello kan niet meer verder spelen. Simášek komt het veld opgelopen. Karnadi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti haalt uit met een fantastische trap. Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Simášek geeft een lange en hoge pass. Daar is Rajček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilal is nu in balbezit. Hilal draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 3:0

16e minuut.
Hajsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi onderschept slim de pass. Karnadi passt de bal met de wreef. Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 4:0

17e minuut.
Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti draait met de bal, schiet en ... Kamás met een sublieme pass. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rajček kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hilal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Peletti rent richting de bal. Peletti draait met de bal, schiet en ... Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rajček verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klíma rent richting de bal. Klíma geeft de bal voor. Daar is Donca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donca geeft een lange en hoge pass. Peletti kopt de bal weg. Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Grizár geeft een lange en hoge pass. Karnadi is nu in balbezit. Karnadi passt de bal met de wreef. Hilal is nu in balbezit. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel. Kamás bokst de bal weg.

28e minuut.
Rajček geeft een hoge lob. Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klíma. Klíma krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Rajček kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Húra de bal onder controle te krijgen. Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hilal rent richting de bal. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Mečiak kopt de bal weg. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi probeert naar een medespeler te passen. Peletti rent richting de bal. Peletti haalt uit met een fantastische trap. Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rajček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 5:0

37e minuut.
Karnadi passt de bal zonder na te denken. Simášek geeft een hoge lob. Peletti kopt de bal weg. Hilal is nu in balbezit. Hilal schiet op doel. Kamás bokst de bal weg.

39e minuut.
Grizár geeft een hoge lob. Inworp. Karnadi met de inworp. Hilal rent richting de bal. Hilal geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Hajsuk passt de bal in één keer door. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajček krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zaprzałek geeft een hoge lob. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti passt de bal in één keer door. Daar is Hilal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Hajsuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamás probeert naar een medespeler te passen. Simášek is nu in balbezit. Simášek geeft een lange en hoge pass. Peletti rent richting de bal. Paal! Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 17%, FC Arsenal Bratislava 83%.
Zombici - FC Arsenal Bratislava 6:0

47e minuut.
Karnadi speelt de bal door. Hajsuk heeft problemen om de bal te vangen. Hajsuk geeft een hoge lob. Peletti rent richting de bal. Peletti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hajsuk kopt de bal weg. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz geeft de bal voor. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Simášek rent richting de bal. Simášek passt de bal zonder na te denken. Karnadi met een sublieme pass. Peletti rent richting de bal. Peletti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Prałat geeft een lange en hoge pass. Karnadi probeert de bal aan de voet te houden. Karnadi probeert naar een medespeler te passen. Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 7:0

53e minuut.
Karnadi met een sublieme pass. Klungelig pakt Hilal de bal. Hilal speelt de bal door. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Simášek is nu in balbezit. Simášek geeft een hoge lob. Peletti kopt de bal weg. Hilal is nu in balbezit. Hilal draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hajsuk rent richting de bal. Karnadi verovert de bal door een tackle van achteren. Karnadi passt de bal zonder na te denken. Peletti rent richting de bal. Peletti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hilal passt de bal in één keer door. Karnadi speelt de bal door. Peletti rent richting de bal. Peletti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 8:0

67e minuut.
Karnadi is nu in balbezit. Karnadi passt de bal in één keer door. Hajsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal onderschept slim de pass. Hilal haalt uit met een fantastische trap. Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 9:0

70e minuut.
Bruce passt de bal in één keer door. Bordakiewicz speelt de bal door. Karnadi met een sublieme pass. Peletti is nu in balbezit. Peletti schiet op doel. Kamás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hilal rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nebesník rent richting de bal. Simášek verovert de bal door een tackle van achteren. Simášek passt de bal met de wreef. Peletti is nu in balbezit. Peletti schiet op doel. Kamás bokst de bal weg. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 10:0

78e minuut.
Rajček kopt de bal weg. Peletti is nu in balbezit. Peletti passt de bal in één keer door. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 11:0

79e minuut.
Prałat met een sublieme pass. Hajsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajsuk passt de bal met de wreef. Peletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Peletti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bordakiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karnadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi geeft een hoge lob. Hilal springt en kopt de bal. Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Grizár raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

89e minuut.
Karnadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hilal rent richting de bal. Hilal geeft de bal voor. Peletti is nu in balbezit. Peletti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hajsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karnadi onderschept slim de pass. Karnadi met een sublieme pass. Peletti rent richting de bal. Peletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zombici - FC Arsenal Bratislava 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zombici 23%, FC Arsenal Bratislava 77%.
Zombici - FC Arsenal Bratislava 12:0