Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Arsenal Bratislava FC Lučenec
Normal Tactiek Umenie
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.6 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Ozvold rent richting de bal. Húra rent richting de bal. Ozvold verovert de bal door een tackle van achteren. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:1

4e minuut.
Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik draait met de bal, schiet en ... Ozvold probeert de bal met de borst te controleren. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:2

7e minuut.
Klukovský verovert de bal door een tackle van achteren. Piecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecka speelt de bal door. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:3

10e minuut.
Inworp. Klukovský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čipka geeft een lange en hoge pass. Minárik springt en kopt de bal. Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:4

12e minuut.
Bejdak passt de bal in één keer door. Klíma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak rent richting de bal. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:5

16e minuut.
Ozvold geeft de bal voor. Rajček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minárik rent richting de bal. Minárik schiet op doel. Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:6

18e minuut.
Piecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak speelt de bal door. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold rent richting de bal. Ozvold schiet op doel. Kamás bokst de bal weg.

20e minuut.
Bejdak heeft problemen om de bal te vangen. Bejdak met een sublieme pass. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:7

21e minuut.
Ozvold heeft problemen om de bal te vangen. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:8

25e minuut.
Piecka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piecka speelt de bal door. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:9

29e minuut.
Bejdak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak speelt de bal door. Čipka probeert naar een medespeler te passen. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Kamás trapt de bal weg van het doel. Bejdak kopt de bal weg. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Čipka bereikt de bal nog maar net als eerste. Čipka met een sublieme pass. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:10

33e minuut.
Čipka probeert naar een medespeler te passen. Klukovský geeft een hoge lob. Bejdak speelt de bal door. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Grizár is nu in balbezit. Minárik onderschept slim de pass. Minárik geeft een lange en hoge pass. Bejdak kopt de bal weg. Ozvold is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:11

36e minuut.
Čipka onderschept slim de pass. Čipka probeert naar een medespeler te passen. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:12

39e minuut.
Ozvold rent richting de bal. Daar is Ozvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozvold passt de bal in één keer door. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:13

40e minuut.
Minárik onderschept slim de pass. Minárik speelt de bal door. Daar is Ozvold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:14

43e minuut.
Nebesník bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský verovert de bal door een tackle van achteren. Klukovský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ozvold de bal. Ozvold schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Minárik passt de bal zonder na te denken. Klukovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský geeft de bal voor. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel. Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 84%, FC Lučenec 16%.
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:14

47e minuut.
Bejdak is nu in balbezit. Bejdak met een sublieme pass. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Piecka is nu in balbezit. Piecka met een sublieme pass. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Kamás maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:15

55e minuut.
Piecka passt de bal zonder na te denken. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold met een sublieme pass. Minárik rent richting de bal. Minárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:16

57e minuut.
Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Húra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold onderschept slim de pass. Minárik is nu in balbezit. Minárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:17

60e minuut.
Klukovský met een sublieme pass. Pengfei is nu in balbezit. Pengfei geeft de bal voor. Minárik is nu in balbezit. Minárik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kazík verovert de bal door een tackle van achteren. Kazík geeft de bal voor. Minárik kopt de bal weg. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Kamás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:18

65e minuut.
Piecka heeft problemen om de bal te vangen. Piecka probeert naar een medespeler te passen. Ozvold probeert naar een medespeler te passen. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Piecka is nu in balbezit. Piecka geeft de bal voor. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ozvold de bal. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:19

76e minuut.
Ozvold passt de bal in één keer door. Klíma is nu in balbezit. Ozvold onderschept slim de pass. Ozvold schiet op doel. Kamás werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:20

78e minuut.
Klíma rent richting de bal. Bejdak onderschept slim de pass. Húra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejdak onderschept slim de pass. Bejdak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Čipka rent richting de bal. Čipka probeert naar een medespeler te passen. Klíma rent richting de bal. Ozvold verovert de bal door een tackle van achteren. Ozvold schiet op doel. Kamás bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:21

82e minuut.
Kazík verovert de bal door een tackle van achteren. Kazík probeert naar een medespeler te passen. Bejdak speelt de bal door. Klungelig pakt Ozvold de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Klukovský verovert de bal door een tackle van achteren. Klukovský met een sublieme pass. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:22

85e minuut.
Šavel passt de bal zonder na te denken. Daar is Húra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozvold onderschept slim de pass. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Kamás probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kamás trapt de bal weg van het doel. Piecka kopt de bal weg. Ozvold kan de bal niet met de borst controleren. Ozvold schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Arsenal Bratislava 79%, FC Lučenec 21%.
FC Arsenal Bratislava - FC Lučenec 0:22