Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lučenec FC Banik Lazy
Umenie Tactiek 433
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.6 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Minárik passt de bal met de wreef. Bejdak rent richting de bal. Bejdak geeft een hoge lob. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 1:0

4e minuut.
Makuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik verovert de bal door een tackle van achteren. Minárik met een sublieme pass. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Trnečka is nu in balbezit. Minárik onderschept slim de pass. Minárik passt de bal in één keer door. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak geeft een lange en hoge pass. Hromják probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 2:0

9e minuut.
Bejdak geeft de bal voor. Varakonda kopt de bal weg. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kazík neemt vlug de vrije trap. Minárik kopt de bal weg. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 3:0

15e minuut.
Trnečka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čipka met een snelle inworp. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kazík is nu in balbezit. Kazík geeft de bal voor. Minárik kopt de bal weg. Klungelig pakt Ozvold de bal. Ozvold schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Minárik probeert naar een medespeler te passen. Piecka rent richting de bal. Piecka speelt de bal door. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tomíček speelt de bal door. Anton geeft een lange en hoge pass. Ozvold kopt de bal weg. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ozvold probeert naar een medespeler te passen. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik passt de bal met de wreef. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Minárik kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 4:0

28e minuut.
Bejdak is nu in balbezit. Bejdak geeft de bal voor. Trnečka controleert de bal met de borst. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 5:0

29e minuut.
Bejdak passt de bal zonder na te denken. Čipka rent richting de bal. Čipka passt de bal zonder na te denken. Minárik is nu in balbezit. Minárik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 6:0

32e minuut.
Klukovský met een sublieme pass. Bejdak heeft problemen om de bal te vangen. Bejdak geeft de bal voor. Ozvold springt en kopt de bal. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 7:0

34e minuut.
Karpiščák speelt de bal door. Ozvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozvold passt de bal in één keer door. Minárik is nu in balbezit. Minárik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Daar is Torák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak geeft een lange en hoge pass. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 8:0

39e minuut.
Čipka is nu in balbezit. Sudík is nu in balbezit. Čipka onderschept slim de pass. Čipka geeft de bal voor. Ozvold krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klukovský is nu in balbezit. Klukovský passt de bal in één keer door. Piecka heeft problemen om de bal te vangen. Piecka geeft een hoge lob. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 9:0

43e minuut.
Hromják trapt de bal weg van het doel. Piecka rent richting de bal. Karpiščák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpiščák krijgt een gele kaart. Piecka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klukovský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik haalt uit met een fantastische trap. Hromják werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 10:0

45e minuut.
Piecka is nu in balbezit. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak geeft een hoge lob. Varakonda heeft problemen om de bal te vangen. Ozvold is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bejdak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minárik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lučenec 14%, FC Banik Lazy 86%.
FC Lučenec - FC Banik Lazy 10:0

46e minuut.
Trnečka geeft een lange en hoge pass. Piecka probeert naar een medespeler te passen. Bejdak rent richting de bal. Bejdak geeft een lange en hoge pass. Ozvold krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 11:0

48e minuut.
Bejdak speelt de bal door. Piecka geeft een hoge lob. Minárik kopt de bal weg. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 12:0

49e minuut.
Ozvold passt de bal met de wreef. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak geeft de bal voor. Minárik is nu in balbezit. Minárik schiet op doel. Hromják verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ozvold rent richting de bal. Ozvold draait met de bal, schiet en ... Hromják bokst de bal weg. Minárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Minárik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 13:0

51e minuut.
Ozvold verovert de bal door een tackle van achteren. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak passt de bal zonder na te denken. Minárik rent richting de bal. Minárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 14:0

64e minuut.
Piecka passt de bal in één keer door. Bejdak is nu in balbezit. Bejdak geeft een lange en hoge pass. Minárik is nu in balbezit. Minárik geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Ozvold rent richting de bal. Ozvold haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 15:0

70e minuut.
Čipka probeert naar een medespeler te passen. Piecka is nu in balbezit. Piecka geeft een hoge lob. Bejdak rent richting de bal. Bejdak schiet op doel. Paal! Hromják maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Torák de bal. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold haalt uit met een fantastische trap. Hromják kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Tomíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský onderschept slim de pass. Klukovský passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ozvold de bal. Ozvold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klukovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukovský passt de bal in één keer door. Bejdak rent richting de bal. Daar is Bejdak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bejdak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Čipka geeft de bal voor. Klungelig pakt Torák de bal. Ozvold is nu in balbezit. Ozvold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lučenec - FC Banik Lazy 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lučenec 6%, FC Banik Lazy 94%.
FC Lučenec - FC Banik Lazy 16:0