Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hali FC-GYŐR pc.chelsea
Antifoso Tactiek 442
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 41.1
good Schieten adequate
formidable Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
Caetano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Böjte bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte passt de bal met de wreef. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Sz. Kovács springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 1:0

7e minuut.
İzzətli kopt de bal weg. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ellerstad onderschept slim de pass. Ellerstad passt de bal met de wreef. Srebrowicz is nu in balbezit. Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Szymkiewicz onderschept slim de pass. Szymkiewicz speelt de bal door. İzzətli is nu in balbezit. İzzətli geeft de bal voor. Miaoulis springt en kopt de bal. Karyś bokst de bal weg. Lauritsen heeft problemen om de bal te vangen. Miaoulis rent richting de bal. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 2:0

17e minuut.
Caetano passt de bal met de wreef. Szymkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Sz. Kovács de bal. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... Karyś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 3:0

31e minuut.
İzzətli passt de bal zonder na te denken. Brandini rent richting de bal. Brandini passt de bal met de wreef. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. Karyś bokst de bal weg.

32e minuut.
Böjte met een snelle inworp. Utzeri rent richting de bal. Caetano onderschept slim de pass. Caetano geeft de bal voor. Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karyś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 4:0

35e minuut.
Böjte geeft een lange en hoge pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Miaoulis heeft problemen om de bal te vangen. Miaoulis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Sagaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sagaz met een sublieme pass. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Sz. Kovács springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 5:0

41e minuut.
Szymkiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Miaoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miaoulis passt de bal in één keer door. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 6:0

44e minuut.
Moliński geeft een hoge lob. İzzətli met een sublieme pass. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. Karyś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hali FC-GYŐR 31%, pc.chelsea 69%.
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 7:0

46e minuut.
Caetano passt de bal in één keer door. Böjte is nu in balbezit. Böjte passt de bal zonder na te denken. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brandini met een snelle inworp. Ceschinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli onderschept slim de pass. İzzətli geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miaoulis rent richting de bal. Miaoulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 8:0

57e minuut.
Caetano probeert naar een medespeler te passen. Böjte is nu in balbezit. Böjte passt de bal in één keer door. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... Karyś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 9:0

62e minuut.
Klungelig pakt Lewicki de bal. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal in één keer door. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Moliński onderschept slim de pass. Moliński probeert naar een medespeler te passen. Böjte heeft problemen om de bal te vangen. Ellerstad rent richting de bal. Ellerstad haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Srebrowicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Sz. Kovács de bal. Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 10:0

88e minuut.
İzzətli is nu in balbezit. İzzətli geeft de bal voor. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Sagaz kopt de bal weg. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano passt de bal met de wreef. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hali FC-GYŐR 38%, pc.chelsea 62%.
Hali FC-GYŐR - pc.chelsea 10:0