Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hali FC-GYŐR Kaposvár Wolves
Antifoso Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
outstanding Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács is nu in balbezit. Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis schiet op doel. Kandikó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. İzzətli geeft een lange en hoge pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 1:0

14e minuut.
Germán met een sublieme pass. Szymkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. İzzətli probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kandikó trapt de bal weg van het doel. Brandini kopt de bal weg. Daar is Sárossy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 2:0

18e minuut.
Kandikó speelt de bal door. Nyers kopt de bal weg. Földes heeft problemen om de bal te vangen. Miaoulis rent richting de bal. Miaoulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 3:0

21e minuut.
Caetano met een sublieme pass. Nyers speelt de bal door. Szymkiewicz is nu in balbezit. Szymkiewicz geeft een hoge lob. Sz. Kovács maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Doeltrap. Kandikó trapt de bal weg van het doel. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano geeft een lange en hoge pass. Sz. Kovács krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 4:0

30e minuut.
Szymkiewicz onderschept slim de pass. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İzzətli rent richting de bal. İzzətli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 5:0

32e minuut.
İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miaoulis de bal. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kandikó trapt de bal weg. Daar is Földes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caetano probeert naar een medespeler te passen. Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap. Kandikó bokst de bal weg.

34e minuut.
İzzətli rent richting de bal. Apró tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İzzətli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brandini met een snel genomen vrije trap. Sz. Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 6:0

35e minuut.
İzzətli met een sublieme pass. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymkiewicz met een sublieme pass. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kandikó trapt de bal weg van het doel. Nyers probeert naar een medespeler te passen. Caetano rent richting de bal. Caetano geeft de bal voor. Juhos probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Brandini passt de bal met de wreef. Sz. Kovács is nu in balbezit. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz schiet op doel. Kandikó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 7:0

40e minuut.
Caetano haalt uit met een fantastische trap. Kandikó met een sublieme pass. Caetano kopt de bal weg. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 8:0

43e minuut.
Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano passt de bal in één keer door. Miaoulis rent richting de bal. Miaoulis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hali FC-GYŐR 9%, Kaposvár Wolves 91%.
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 8:0

48e minuut.
İzzətli kopt de bal weg. Klungelig pakt Szymkiewicz de bal. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ... Kandikó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 9:0

53e minuut.
Brandini rent richting de bal. Brandini met een sublieme pass. Szymkiewicz rent richting de bal. Miaoulis rent richting de bal. Miaoulis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Lewicki kopt de bal weg. Szymkiewicz met een sublieme pass. Daar is İzzətli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İzzətli geeft een lange en hoge pass. Miaoulis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
İzzətli speelt de bal door. Szymkiewicz rent richting de bal. Miaoulis is nu in balbezit. Miaoulis draait met de bal, schiet en ... Kandikó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 10:0

64e minuut.
Caetano speelt de bal door. Klungelig pakt Miaoulis de bal. Szymkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kandikó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 11:0

66e minuut.
Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt İzzətli de bal. İzzətli draait met de bal, schiet en ... Kandikó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 12:0

68e minuut.
Inworp. İzzətli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szymkiewicz geeft een lange en hoge pass. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 13:0

73e minuut.
Szymkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. Kandikó probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Brandini speelt de bal door. Szymkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács schiet op doel. Kandikó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 14:0

76e minuut.
Kandikó trapt de bal weg. Caetano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caetano passt de bal in één keer door. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Sz. Kovács draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács passt de bal in één keer door. İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli geeft een hoge lob. Miaoulis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 15:0

82e minuut.
Brandini probeert de bal aan de voet te houden. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz passt de bal met de wreef. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
İzzətli bereikt de bal nog maar net als eerste. İzzətli geeft een lange en hoge pass. Juhos kopt de bal weg. İzzətli geeft de bal voor. Miaoulis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Kandikó trapt de bal weg. Caetano kopt de bal weg. Miaoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 16:0

89e minuut.
Apró heeft problemen om de bal te vangen. Szymkiewicz rent richting de bal. Szymkiewicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Miaoulis de bal. Miaoulis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
İzzətli rent richting de bal. İzzətli met een sublieme pass. Sz. Kovács rent richting de bal. Sz. Kovács haalt uit met een fantastische trap. Kandikó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hali FC-GYŐR 22%, Kaposvár Wolves 78%.
Hali FC-GYŐR - Kaposvár Wolves 17:0