Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REAL MADRID 23 Dnalor Nillkin SC
343 Tactiek 4-3-2-1
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 46
solid Schieten adequate
good Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Ağdıç probeert naar een medespeler te passen. Levenov rent richting de bal. Levenov passt de bal zonder na te denken. de Luca is nu in balbezit. de Luca schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REAL MADRID 23 - Dnalor Nillkin SC 0:1

12e minuut.
Hòa Bình passt de bal in één keer door. Kulpiński rent richting de bal. Kulpiński passt de bal in één keer door. Mäntyneva rent richting de bal. Mäntyneva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Carlentini heeft problemen om de bal te vangen. de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carlentini. Carlentini krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Daar is Kulpiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyneva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyneva passt de bal met de wreef. Hòa Bình is nu in balbezit. Hòa Bình draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Złocki onderschept slim de pass. Carlentini verovert de bal door een tackle van achteren. Carlentini passt de bal in één keer door. Mäntyneva is nu in balbezit. Mäntyneva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Baldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podolák bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baldi. Baldi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ružička speelt de bal door. Kulpiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baran begaat een overtreding. Baran krijgt een gele kaart. Kulpiński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kulpiński kan niet meer verder spelen. Ignasz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 48%, Dnalor Nillkin SC 52%.
REAL MADRID 23 - Dnalor Nillkin SC 0:1

48e minuut.
Hòa Bình met een sublieme pass. Ignasz heeft problemen om de bal te vangen. Baran is nu in balbezit. Ignasz onderschept slim de pass. Ignasz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vitabar speelt de bal door. Ignasz rent richting de bal. Hòa Bình speelt de bal door. Mäntyneva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyneva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Baldi speelt de bal door. Mäntyneva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyneva passt de bal zonder na te denken. Hòa Bình rent richting de bal. Hòa Bình schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Baldi geeft een lange en hoge pass. Bydłoń kopt de bal weg. Hòa Bình heeft problemen om de bal te vangen. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Carlentini passt de bal zonder na te denken. Mäntyneva met een sublieme pass. Bydłoń rent richting de bal. Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
REAL MADRID 23 - Dnalor Nillkin SC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL MADRID 23 36%, Dnalor Nillkin SC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL MADRID 23 - Dnalor Nillkin SC 1:1