Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.09
  • Stadion: NonameFC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8398
Egri Csillagok Győri Halak FC
Gyaur kutyák Tactiek 442
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.4 gemiddelde waardering 38
good Schieten average
average Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Csató bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercado onderschept slim de pass. Chwalibogowski met een sublieme pass. Georgescu rent richting de bal. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hodel passt de bal in één keer door. Csató is nu in balbezit. Csató passt de bal in één keer door. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Altınoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu rent richting de bal. Georgescu probeert naar een medespeler te passen. Csató is nu in balbezit. Csató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bustos onderschept slim de pass. Chwalibogowski verovert de bal door een tackle van achteren. Altınoğuz heeft problemen om de bal te vangen. Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski draait met de bal, schiet en ... Paal!

20e minuut.
Georgescu is nu in balbezit. Mercado is nu in balbezit. Georgescu verovert de bal door een tackle van achteren. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Győri Halak FC 1:0

22e minuut.
Mercado geeft een hoge lob. Cazenave is nu in balbezit. Yediler begaat een overtreding. Yediler krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bustos passt de bal in één keer door. Cazenave bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazenave met een sublieme pass. Boczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hodel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chwalibogowski rent richting de bal. Chwalibogowski passt de bal met de wreef. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu schiet op doel. Bernáth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Hodel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski rent richting de bal. Chwalibogowski speelt de bal door. Csató is nu in balbezit. Csató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yediler kan de bal niet met de borst controleren. Cazenave is nu in balbezit. Cazenave geeft een lange en hoge pass. Hodel probeert de bal aan de voet te houden. Boczkó maakt een snoekduik en kopt de bal. Winiarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egri Csillagok 39%, Győri Halak FC 61%.
Egri Csillagok - Győri Halak FC 1:0

47e minuut.
Hodel speelt de bal door. Yediler probeert naar een medespeler te passen. Csató rent richting de bal. Csató haalt uit met een fantastische trap. Schroeder probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Altınoğuz onderschept slim de pass. Altınoğuz probeert naar een medespeler te passen. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu haalt uit met een fantastische trap. Bernáth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Győri Halak FC 2:0

53e minuut.
Chwalibogowski geeft een lange en hoge pass. Maróti heeft problemen om de bal te vangen. Csató rent richting de bal. Csató haalt uit met een fantastische trap. Bernáth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Győri Halak FC 3:0

63e minuut.
Daar is Csató, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schroeder bereikt de bal nog maar net als eerste. Csató onderschept slim de pass. Csató schiet op doel. Bernáth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Egri Csillagok - Győri Halak FC 4:0

69e minuut.
Csató probeert de bal met de borst te controleren. Mercado rent richting de bal. Chwalibogowski onderschept slim de pass. Chwalibogowski geeft de bal voor. Georgescu geeft een hoge lob. Bernáth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gastaldi is nu in balbezit. Yediler rent richting de bal. Yediler passt de bal zonder na te denken. Georgescu rent richting de bal. Georgescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Altınoğuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bustos rent richting de bal. Chwalibogowski probeert naar een medespeler te passen. Georgescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu schiet op doel. Bernáth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Altınoğuz met een sublieme pass. Csató heeft problemen om de bal te vangen. Csató passt de bal met de wreef. Daar is Georgescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Csató raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batista komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Egri Csillagok 29%, Győri Halak FC 71%.
Egri Csillagok - Győri Halak FC 4:0