Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paptamási F.C. Hársfa Akadémia
Beluci82 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
47 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 19.1
very good Schieten poor
good Passen hopeless
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Róza speelt de bal door. Schwarcz is nu in balbezit. Dulkai begaat een overtreding. Dulkai krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Majcher rent richting de bal. Majcher geeft de bal voor. Daar is Színes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Színes haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 1:0

8e minuut.
Ménesi heeft problemen om de bal te vangen. Majcher met een sublieme pass. Vlaszák rent richting de bal. Franzinelli onderschept slim de pass. Franzinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Szarvas probeert naar een medespeler te passen. Színes is nu in balbezit. Színes passt de bal zonder na te denken. Franzinelli rent richting de bal. Franzinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vén verovert de bal door een tackle van achteren. Vén probeert naar een medespeler te passen. Franzinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes rent richting de bal. Színes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is Vlaszák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benke rent richting de bal. Franzinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Franzinelli schiet op doel. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 2:0

18e minuut.
Andreánszky speelt de bal door. Dulkai kopt de bal weg. Színes heeft problemen om de bal te vangen. Franzinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzinelli draait met de bal, schiet en ... Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 3:0

21e minuut.
Daar is Franzinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csont rent richting de bal. Met opzet legt Franzinelli zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Franzinelli naar de kleedkamers voor een vroege douche. Csont wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Csont kan niet meer verder spelen. Oross komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Szarvas verovert de bal door een tackle van achteren. Szarvas geeft een lange en hoge pass. Benke kopt de bal weg. Vén is nu in balbezit. Vén geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Papp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaskó komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Benke geeft een hoge lob. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak geeft een hoge lob. Színes rent richting de bal. Színes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majcher is nu in balbezit. Majcher schiet op doel. Andreánszky bokst de bal weg. Daar is Színes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Színes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Erős geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vén met een snelle inworp. Szarvas is nu in balbezit. Szarvas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Színes passt de bal met de wreef. Grycki controleert de bal met de borst. Grycki passt de bal met de wreef. Majcher rent richting de bal. Majcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 4:0

36e minuut.
Vlaszák geeft een hoge lob. Szarvas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dulkai rent richting de bal. Dulkai geeft de bal voor. Színes krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Grycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grycki passt de bal met de wreef. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes verovert de bal door een tackle van achteren. Színes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grycki neemt de hoekschop. Színes rent richting de bal. Színes draait met de bal, schiet en ... Andreánszky bokst de bal weg. Benke kopt de bal weg. Ménesi rent richting de bal. Színes onderschept slim de pass. Színes schiet op doel. Vlaszák probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 23%, Hársfa Akadémia 77%.
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 4:0

46e minuut.
Róza probeert naar een medespeler te passen. Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori met een sublieme pass. Színes is nu in balbezit. Színes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dulkai probeert naar een medespeler te passen. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher speelt de bal door. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Ménesi is nu in balbezit. Ménesi passt de bal in één keer door. Vén met een sublieme pass. Színes is nu in balbezit. Színes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 5:0

53e minuut.
Vén geeft de bal voor. Doeltrap. Andreánszky trapt de bal weg van het doel. Vén rent richting de bal. Vén schiet op doel. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vén geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Színes springt en kopt de bal. Andreánszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 6:0

54e minuut.
Stăvaru passt de bal met de wreef. Dulkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulkai geeft een lange en hoge pass. Színes is nu in balbezit. Színes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 7:0

56e minuut.
Dulkai rent richting de bal. Dulkai probeert naar een medespeler te passen. Színes rent richting de bal. Színes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Benke de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Andreánszky met een sublieme pass. Majcher kopt de bal weg. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vlaszák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaszák geeft een lange en hoge pass. Hawryszczak kopt de bal weg. Majcher is nu in balbezit. Majcher passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andreánszky met een harde bal richting middenveld. Dulkai kopt de bal weg. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 8:0

62e minuut.
Színes verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Színes de bal. Benke begaat een overtreding. Benke krijgt een gele kaart. Színes raakt geblesseerd tijdens het duel. Szarvas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vén passt de bal zonder na te denken. Majcher speelt de bal door. Daar is Színes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Színes schiet op doel. Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Dulkai geeft de bal voor. Színes heeft problemen om de bal te vangen. Színes draait met de bal, schiet en ... Benke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 9:0

65e minuut.
Szarvas geeft de bal voor. Daar is Grycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grycki passt de bal zonder na te denken. Színes heeft problemen om de bal te vangen. Színes schiet op doel. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grycki neemt de hoekschop. Klungelig pakt Benke de bal. Színes is nu in balbezit. Színes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes onderschept slim de pass. Színes heeft problemen om de bal te vangen. Színes schiet op doel. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 10:0

68e minuut.
Róza heeft problemen om de bal te vangen. Koplárovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koplárovics roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Koplárovics kan niet meer verder spelen. Istenes komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Monostori is nu in balbezit. Grycki onderschept slim de pass. Grycki speelt de bal door. Színes is nu in balbezit. Színes haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny passt de bal zonder na te denken. Oross met een sublieme pass. Színes is nu in balbezit. Színes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Színes rent richting de bal. Színes probeert naar een medespeler te passen. Majcher rent richting de bal. Majcher haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 11:0

87e minuut.
Benke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grycki met een snelle inworp. Majcher is nu in balbezit. Majcher schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Színes bereikt de bal nog maar net als eerste. Színes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 12:0

89e minuut.
Majcher probeert naar een medespeler te passen. Vén rent richting de bal. Erős is nu in balbezit. Vén verovert de bal door een tackle van achteren. Vén draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vén met de inworp. Oross is nu in balbezit. Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Majcher geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Színes krijgt zijn hoofd ertegen. Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paptamási F.C. 20%, Hársfa Akadémia 80%.
Paptamási F.C. - Hársfa Akadémia 13:0