Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hóhányók Hársfa Akadémia
hoha Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 18.3
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


4e minuut.
Wdowiak speelt de bal door. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal zonder na te denken. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Andreánszky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 1:0

5e minuut.
Csont speelt de bal door. Ménesi rent richting de bal. Larios verovert de bal door een tackle van achteren. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 2:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huegún met de inworp. Vojtěšek speelt de bal door. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Andreánszky bokst de bal weg.

13e minuut.
Csont is nu in balbezit. Volckaert verovert de bal door een tackle van achteren. Volckaert passt de bal zonder na te denken. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Daar is Volckaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csont is nu in balbezit. Filiberto geeft een hoge lob. Larios rent richting de bal. Larios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Abashmadze geeft een hoge lob. Csont kopt de bal weg. Ménesi probeert de bal aan de voet te houden. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Huegún rent richting de bal. Huegún geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ménesi de bal. Larios rent richting de bal. Larios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Wdowiak met een sublieme pass. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios passt de bal in één keer door. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky bokst de bal weg.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Erős de bal onder controle te krijgen. Filiberto is nu in balbezit. Filiberto speelt de bal door. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Volckaert de bal. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 3:0

29e minuut.
Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiberto onderschept slim de pass. Filiberto speelt de bal door. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 4:0

33e minuut.
Abashmadze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filiberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplárovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koplárovics krijgt een gele kaart. Filiberto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Filiberto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Larios de bal. Larios draait met de bal, schiet en ... Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 5:0

42e minuut.
Huegún met een sublieme pass. Volckaert rent richting de bal. Volckaert passt de bal zonder na te denken. Larios is nu in balbezit. Larios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 21%, Hársfa Akadémia 79%.
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 5:0

46e minuut.
Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ménesi rent richting de bal. Volckaert onderschept slim de pass. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 6:0

48e minuut.
Volckaert geeft een hoge lob. Benke heeft problemen om de bal te vangen. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel. Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 7:0

51e minuut.
Vojtěšek heeft problemen om de bal te vangen. Larios is nu in balbezit. Larios passt de bal met de wreef. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abashmadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Abashmadze draait met de bal, schiet en ... Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 8:0

54e minuut.
Abashmadze geeft een hoge lob. Daar is Vlaszák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 9:0

58e minuut.
Volckaert is nu in balbezit. Volckaert heeft problemen om de bal te vangen. Vojtěšek rent richting de bal. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 10:0

61e minuut.
Doeltrap. Vlaszák trapt de bal weg. Vojtěšek kopt de bal weg. Volckaert rent richting de bal. Volckaert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vojtěšek passt de bal zonder na te denken. Erős rent richting de bal. Huegún verovert de bal door een tackle van achteren. Huegún geeft een lange en hoge pass. Larios maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 11:0

69e minuut.
Filiberto verovert de bal door een tackle van achteren. Filiberto speelt de bal door. Larios is nu in balbezit. Volckaert rent richting de bal. Volckaert schiet op doel. Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 12:0

72e minuut.
Volckaert passt de bal zonder na te denken. Larios rent richting de bal. Benke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Larios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Larios kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 13:0

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Vlaszák de bal onder controle te krijgen. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen. Csont rent richting de bal. Volckaert verovert de bal door een tackle van achteren. Volckaert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

83e minuut.
Larios rent richting de bal. Volckaert rent richting de bal. Larios is nu in balbezit. Volckaert rent richting de bal. Volckaert draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Benke de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abashmadze geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Larios rent richting de bal. Larios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Monostori probeert naar een medespeler te passen. Vojtěšek rent richting de bal. Vojtěšek passt de bal met de wreef. Hvidsten rent richting de bal. Hvidsten haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hóhányók 11%, Hársfa Akadémia 89%.
Fc Hóhányók - Hársfa Akadémia 13:0