Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.16
  • Stadion: halak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
halak Janika75
Normal Tactiek jani442a
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 53.5
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen formidable
poor Verdedigen very good


7e minuut.
Schmidt heeft problemen om de bal te vangen. Liber is nu in balbezit. Alszer verovert de bal door een tackle van achteren. Alszer draait met de bal, schiet en ... Simek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Viczián geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suwandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena geeft een hoge lob. Alszer krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sendra kopt de bal weg. Alszer kan de bal niet met de borst controleren. Jajszczyk speelt de bal door. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:1

11e minuut.
Sendra met een snelle inworp. Mena rent richting de bal. Mena geeft de bal voor. Schmidt krijgt zijn hoofd ertegen. Simek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:2

14e minuut.
Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk passt de bal in één keer door. Daar is Alszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alszer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Mena probeert naar een medespeler te passen. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:3

21e minuut.
Szalma passt de bal zonder na te denken. Suwandi is nu in balbezit. Suwandi geeft een hoge lob. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jajszczyk passt de bal in één keer door. Schmidt rent richting de bal. Schmidt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sendra speelt de bal door. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk passt de bal zonder na te denken. Alszer is nu in balbezit. Alszer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Simek speelt de bal door. Nelson rent richting de bal. Sendra rent richting de bal. Sendra geeft een hoge lob. Alszer springt en kopt de bal. Simek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Szalma is nu in balbezit. Jajszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jajszczyk met een sublieme pass. Alszer is nu in balbezit. Alszer haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Liber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sendra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schmidt krijgt zijn hoofd ertegen. Simek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Klungelig pakt Suwandi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fehérvári. Suwandi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alszer is nu in balbezit. Alszer schiet op doel. Simek bokst de bal weg. Klungelig pakt Liber de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sendra met de inworp. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalma bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer onderschept slim de pass. Alszer draait met de bal, schiet en ... Simek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:4

40e minuut.
Suwandi kopt de bal weg. Schmidt controleert de bal met de borst. Jajszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mena met een sublieme pass. Jajszczyk speelt de bal door. Pikács heeft problemen om de bal te vangen. Alszer rent richting de bal. Alszer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Pikács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer passt de bal zonder na te denken. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: halak 88%, Janika75 12%.
halak - Janika75 0:5

58e minuut.
Alszer rent richting de bal. Alszer passt de bal zonder na te denken. Jajszczyk met een sublieme pass. Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Michelli geeft een hoge lob. Sendra geeft een lange en hoge pass. Suwandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi geeft een hoge lob. Alszer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Liber is nu in balbezit. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt passt de bal in één keer door. Alszer is nu in balbezit. Alszer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:6

68e minuut.
Bezhenar verovert de bal door een tackle van achteren. Bezhenar met een sublieme pass. Jajszczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schmidt de bal. Schmidt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:7

70e minuut.
Viczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwandi onderschept slim de pass. Suwandi geeft een lange en hoge pass. Alszer rent richting de bal. Alszer schiet op doel. Simek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Vágvölgyi geeft een lange en hoge pass. Sendra rent richting de bal. Sendra passt de bal in één keer door. Alszer is nu in balbezit. Alszer draait met de bal, schiet en ... Simek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schmidt maakt een snoekduik en kopt de bal. Simek probeert wanhopig de bal te grijpen. Alszer rent richting de bal. Alszer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Vágvölgyi trapt de bal weg. Jajszczyk speelt de bal door. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vágvölgyi de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:8

81e minuut.
Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Liber rent richting de bal. Alszer onderschept slim de pass. Alszer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:9

84e minuut.
Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk geeft een lange en hoge pass. Alszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer geeft een hoge lob. Schmidt maakt een snoekduik en kopt de bal. Simek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Michelli probeert naar een medespeler te passen. Schmidt rent richting de bal. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmidt schiet op doel. Simek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alszer rent richting de bal. Alszer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
halak - Janika75 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: halak 90%, Janika75 10%.
halak - Janika75 0:10