Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csipet csapat Sharpshooters FC
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten weak
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Szögedi is nu in balbezit. Szögedi geeft een lange en hoge pass. Balajti kopt de bal weg. Petrovics rent richting de bal. Petrovics draait met de bal, schiet en ... Matúz bokst de bal weg.

3e minuut.
Héjjas rent richting de bal. Veress verovert de bal door een tackle van achteren. Veress met een sublieme pass. Ürmösi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürmösi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jóna rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Svébis zal de hoekschop nemen. Veress probeert de bal met de borst te controleren. Vizi rent richting de bal. Vizi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ács speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Jóna de bal onder controle te krijgen. Margitai rent richting de bal. Juhász geeft een hoge lob. Veress krijgt zijn hoofd ertegen. Hofbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ürmösi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Csipet csapat - Sharpshooters FC 1:0

16e minuut.
Jóna passt de bal met de wreef. Veress bereikt de bal nog maar net als eerste. Veress passt de bal met de wreef. Ürmösi heeft problemen om de bal te vangen. Ürmösi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csipet csapat - Sharpshooters FC 2:0

19e minuut.
Héjjas passt de bal met de wreef. Jóna is nu in balbezit. Bessenyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna onderschept slim de pass. Jóna geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Csipet csapat - Sharpshooters FC 3:0

42e minuut.
Matúz trapt de bal weg. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna met een sublieme pass. Daar is Ürmösi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ürmösi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csipet csapat 47%, Sharpshooters FC 53%.
Csipet csapat - Sharpshooters FC 3:0

50e minuut.
Vizi verovert de bal door een tackle van achteren. Vizi geeft een lange en hoge pass. Ürmösi rent richting de bal. Ürmösi schiet op doel. Hofbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csipet csapat - Sharpshooters FC 4:0

60e minuut.
Ürmösi geeft een lange en hoge pass. Jóna probeert de bal met de borst te controleren. Balajti verovert de bal door een tackle van achteren. Balajti probeert naar een medespeler te passen. Lénárd geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Rostás rent richting de bal. Rostás geeft een lange en hoge pass. Csiki heeft problemen om de bal te vangen. Ürmösi rent richting de bal. Ürmösi draait met de bal, schiet en ... Hofbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csipet csapat - Sharpshooters FC 5:0

80e minuut.
Ürmösi passt de bal zonder na te denken. Svébis bereikt de bal nog maar net als eerste. Svébis passt de bal zonder na te denken. Daar is Veress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veress schiet op doel. Hofbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csipet csapat 26%, Sharpshooters FC 74%.
Csipet csapat - Sharpshooters FC 5:0