Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astoria FC Sajószöged KTK
4-4-2 Tactiek 5.4.1
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen very good


1e minuut.
Tandori rent richting de bal. Plotár verovert de bal door een tackle van achteren. Mándi is nu in balbezit. Mándi geeft de bal voor. Czeglédy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kriszt onderschept slim de pass. Kriszt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tandori met een snelle inworp. Görömböly geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Huszta is nu in balbezit. Geress verovert de bal door een tackle van achteren. Geress speelt de bal door. Klungelig pakt Mészöly de bal. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Serfőző verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Polyák geeft een lange en hoge pass. Huszta is nu in balbezit. Mészöly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mészöly krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Görömböly passt de bal in één keer door. Geress bereikt de bal nog maar net als eerste. Geress probeert naar een medespeler te passen. Mészöly rent richting de bal. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:1

45e minuut.
Kern is nu in balbezit. Dukai verovert de bal door een tackle van achteren. Dukai probeert naar een medespeler te passen. Mészöly rent richting de bal. Mészöly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 57%, Sajószöged KTK 43%.
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:1

50e minuut.
Geress probeert naar een medespeler te passen. Mészöly heeft problemen om de bal te vangen. Kriszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly verovert de bal door een tackle van achteren. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Serfőző verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:2

52e minuut.
Csertői rent richting de bal. Geress verovert de bal door een tackle van achteren. Geress geeft een lange en hoge pass. Mészöly rent richting de bal. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:3

56e minuut.
Monostori onderschept slim de pass. Monostori speelt de bal door. Kriszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly verovert de bal door een tackle van achteren. Mészöly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Csertői de bal onder controle te krijgen. Serfőző probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geress bereikt de bal nog maar net als eerste. Geress draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:4

58e minuut.
Surányi passt de bal zonder na te denken. Geress rent richting de bal. Geress passt de bal zonder na te denken. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:5

62e minuut.
Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly onderschept slim de pass. Mészöly met een sublieme pass. Geress is nu in balbezit. Geress schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Serfőző trapt de bal weg van het doel. Geress speelt de bal door. Kriszt is nu in balbezit. Mészöly verovert de bal door een tackle van achteren. Mészöly schiet op doel. Serfőző bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:6

72e minuut.
Béres geeft een lange en hoge pass. Kriszt rent richting de bal. Mészöly onderschept slim de pass. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Serfőző probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:7

77e minuut.
Görömböly met een sublieme pass. Tandori probeert de bal aan de voet te houden. Geress probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mészöly de bal. Mészöly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dukai rent richting de bal. Dukai geeft de bal voor. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Serfőző werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:8

83e minuut.
Czeglédy met een snelle inworp. Plotár speelt de bal door. Huszta geeft een lange en hoge pass. Galaschek rent richting de bal. Galaschek schiet op doel. Oravecz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 68%, Sajószöged KTK 32%.
Astoria FC - Sajószöged KTK 0:8