Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Komárom
5.4.1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 19.4
zeer goed Schieten slecht
matig Passen zwak
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Béres geeft een hoge lob. Pálfy geeft de bal voor. Tornyi controleert de bal met de borst. Mészöly rent richting de bal. Mészöly schiet op doel. Fonnyadt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Dukai met een sublieme pass. Tandori rent richting de bal. Tandori geeft een lange en hoge pass. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 1:0

14e minuut.
Dukai verovert de bal door een tackle van achteren. Dukai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tornyi de bal. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dukai geeft de bal voor. Pálfy speelt de bal door. Geress is nu in balbezit. Geress draait met de bal, schiet en ... Fonnyadt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 2:0

20e minuut.
Daar is Méhes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly rent richting de bal. Mészöly passt de bal zonder na te denken. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mándi met een sublieme pass. Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Mészöly rent richting de bal. Mészöly schiet op doel. Fonnyadt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tandori kopt de bal weg. Méhes kan de bal niet met de borst controleren. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Gróf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Polonkai geeft een lange en hoge pass. Béres rent richting de bal. Béres geeft een hoge lob. Mészöly rent richting de bal. Mészöly draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 3:0

29e minuut.
Tőzsér rent richting de bal. Tőzsér passt de bal zonder na te denken. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 4:0

32e minuut.
Tornyi passt de bal met de wreef. Polonkai is nu in balbezit. Polonkai probeert naar een medespeler te passen. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Geress speelt de bal door. Pálfy rent richting de bal. Rózsavölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfy verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfy geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Fonnyadt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Monostori is nu in balbezit. Monostori passt de bal met de wreef. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly schiet op doel. Fonnyadt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 5:0

38e minuut.
Tandori is nu in balbezit. Tandori geeft een hoge lob. Halmai kan de bal niet met de borst controleren. Seres rent richting de bal. Seres haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 22%, Komárom 78%.
Sajószöged KTK - Komárom 5:0

47e minuut.
Dukai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gróf de bal. Mészöly rent richting de bal. Mészöly schiet op doel. Tornyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 6:0

51e minuut.
Mészöly draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Fonnyadt trapt de bal weg van het doel. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Fonnyadt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 7:0

55e minuut.
Pálfy rent richting de bal. Pálfy geeft de bal voor. Dukai kopt de bal weg. Mészöly rent richting de bal. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 8:0

56e minuut.
Pálfy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Léderer komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mándi met een sublieme pass. Monostori is nu in balbezit. Monostori passt de bal met de wreef. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 9:0

61e minuut.
Méhes rent richting de bal. Méhes passt de bal met de wreef. Geress probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 10:0

62e minuut.
Verebes met een sublieme pass. Daar is Tőzsér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly heeft problemen om de bal te vangen. Mészöly schiet op doel. Fonnyadt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Dukai neemt de hoekschop. Polonkai heeft problemen om de bal te vangen. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Polonkai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 11:0

68e minuut.
Geress bereikt de bal nog maar net als eerste. Geress speelt de bal door. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Komárom 12:0

72e minuut.
Halmai bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmai geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dukai de bal onder controle te krijgen. Mészöly rent richting de bal. Mészöly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Seres is nu in balbezit. Halmai onderschept slim de pass. Halmai geeft een hoge lob. Mészöly rent richting de bal. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mándi kopt de bal weg. Monostori probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rózsavölgyi de bal. Léderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Léderer geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tornyi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Léderer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Verebes met een sublieme pass. Halmai bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmai geeft een hoge lob. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 22%, Komárom 78%.
Sajószöged KTK - Komárom 12:0