Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valami Astoria FC
Normal Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 26.5
poor Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


18e minuut.
Plotár speelt de bal door. Daar is Galaschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannich bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár is nu in balbezit. Plotár schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Astoria FC 0:1

22e minuut.
Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeglédy onderschept slim de pass. Czeglédy passt de bal in één keer door. Galaschek rent richting de bal. Galaschek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Surányi is nu in balbezit. Surányi geeft de bal voor. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek schiet op doel. Kovári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Astoria FC 0:2

33e minuut.
Galaschek rent richting de bal. Plotár rent richting de bal. Daar is Galaschek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plotár rent richting de bal. Plotár draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Galaschek rent richting de bal. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Czeglédy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek schiet op doel. Kovári maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Astoria FC 0:3

45e minuut.
Daar is Plotár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plotár passt de bal zonder na te denken. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek draait met de bal, schiet en ... Kovári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Astoria FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 64%, Astoria FC 36%.
Valami - Astoria FC 0:4

49e minuut.
Kubinyi rent richting de bal. Surányi onderschept slim de pass. Surányi passt de bal met de wreef. Galaschek rent richting de bal. Galaschek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Plotár probeert naar een medespeler te passen. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár is nu in balbezit. Plotár draait met de bal, schiet en ... Kovári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Astoria FC 0:5

60e minuut.
Plotár is nu in balbezit. Plotár passt de bal in één keer door. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek haalt uit met een fantastische trap. Reményi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Kovári probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Astoria FC 0:6

78e minuut.
Surányi is nu in balbezit. Surányi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Galaschek de bal. Galaschek draait met de bal, schiet en ... Kovári werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Astoria FC 0:7

87e minuut.
Klungelig pakt Surányi de bal. Surányi geeft de bal voor. Daar is Hannich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 60%, Astoria FC 40%.
Valami - Astoria FC 0:7