Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IronClaw United Soccer Hooligans Sport Club
42211B Tactiek 433
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 42.5
average Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Twarowski met een sublieme pass. Philipp rent richting de bal. Philipp passt de bal zonder na te denken. Damis is nu in balbezit. Damis schiet op doel. Bánhidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Zabos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tascón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Răduleţ passt de bal zonder na te denken. Philipp is nu in balbezit. Philipp passt de bal in één keer door. Damis is nu in balbezit. Damis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Tascón speelt de bal door. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis rent richting de bal. Damis haalt uit met een fantastische trap. Bánhidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Soccer Hooligans Sport Club 0:1

36e minuut.
Klungelig pakt Palermo de bal. Damis is nu in balbezit. Damis speelt de bal door. Philipp rent richting de bal. Philipp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Palermo rent richting de bal. Larrañaga onderschept slim de pass. Larrañaga probeert naar een medespeler te passen. Damis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IronClaw United 60%, Soccer Hooligans Sport Club 40%.
IronClaw United - Soccer Hooligans Sport Club 0:1

55e minuut.
Răduleţ passt de bal met de wreef. Plókai met een sublieme pass. Kolman is nu in balbezit. Kolman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesto passt de bal met de wreef. Taini is nu in balbezit. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IronClaw United - Soccer Hooligans Sport Club 1:1

70e minuut.
Palermo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Taini de bal onder controle te krijgen. Taini probeert naar een medespeler te passen. Philipp bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipp draait met de bal, schiet en ... Bánhidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Răduleţ geeft de bal voor. Twarowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Azaiez de bal onder controle te krijgen. Damis is nu in balbezit. Damis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Larrañaga met een sublieme pass. Azaiez bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis onderschept slim de pass. Damis schiet op doel. Bánhidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Soccer Hooligans Sport Club 1:2

90e minuut.
Damis heeft problemen om de bal te vangen. Palermo rent richting de bal. Damis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damis krijgt een gele kaart. Palermo raakt geblesseerd tijdens het duel. Palermo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IronClaw United 55%, Soccer Hooligans Sport Club 45%.
IronClaw United - Soccer Hooligans Sport Club 1:2