Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wildhorse TISZALÚC NKES
Normal Tactiek TNK
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 33.9
good Schieten adequate
weak Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Troncea probeert naar een medespeler te passen. Mayrhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai rent richting de bal. Mayrhofer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayrhofer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Troncea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albert 
 zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Von Bergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bergen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Barmasai rent richting de bal. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pomper. Pomper krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Pašek verovert de bal door een tackle van achteren. Pašek geeft een hoge lob. Mayrhofer rent richting de bal. van Dinteren onderschept slim de pass. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pietarinen rent richting de bal. Pietarinen met een sublieme pass. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szeląg de bal onder controle te krijgen. Merighetti bokst de bal weg.

37e minuut.
Barmasai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pomper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyei begaat een overtreding. Pomper raakt geblesseerd tijdens het duel. Pomper komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pietarinen rent richting de bal. Pietarinen speelt de bal door. Megyei rent richting de bal. Megyei geeft een hoge lob. Pomper geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobkowski geeft een lange en hoge pass. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildhorse - TISZALÚC NKES 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildhorse 48%, TISZALÚC NKES 52%.
Wildhorse - TISZALÚC NKES 1:0

55e minuut.
van Dinteren rent richting de bal. Pomper rent richting de bal. Pašek verovert de bal door een tackle van achteren. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pomper is nu in balbezit. Szeląg is nu in balbezit. van Dinteren onderschept slim de pass. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildhorse - TISZALÚC NKES 2:0

70e minuut.
Dobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomper is nu in balbezit. Pomper passt de bal met de wreef. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... Merighetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Vanczák geeft een lange en hoge pass. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai geeft een lange en hoge pass. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Von Bergen rent richting de bal. Dobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobkowski geeft een lange en hoge pass. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildhorse 26%, TISZALÚC NKES 74%.
Wildhorse - TISZALÚC NKES 2:0