Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Németh Mititítí TE
Normal Tactiek Rock
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 40.3
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Fernet rent richting de bal. Fernet passt de bal met de wreef. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Lázi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:1

6e minuut.
Skogseth speelt de bal door. Soublette rent richting de bal. Král begaat een overtreding. Král krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Kollega verovert de bal door een tackle van achteren. Bea Jauregi verovert de bal door een tackle van achteren. Bea Jauregi speelt de bal door. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:2

13e minuut.
Czukor rent richting de bal. Bea Jauregi verovert de bal door een tackle van achteren. Bea Jauregi geeft een hoge lob. Soublette maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Lázi trapt de bal weg. Soublette kopt de bal weg. Oyola heeft problemen om de bal te vangen. Oyola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:3

23e minuut.
Král rent richting de bal. Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Czimmermann rent richting de bal. Oyola onderschept slim de pass. Oyola haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi verovert de bal door een tackle van achteren. Czukor rent richting de bal. Bea Jauregi onderschept slim de pass. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Soublette geeft de bal voor. Skogseth is nu in balbezit. Skogseth passt de bal zonder na te denken. Daar is Bea Jauregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fernet passt de bal met de wreef. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi passt de bal zonder na te denken. Fernet is nu in balbezit. Fernet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Skogseth passt de bal zonder na te denken. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu passt de bal zonder na te denken. Fernet rent richting de bal. Fernet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Házi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu rent richting de bal. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Daar is Skogseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skogseth kopt de bal weg. Torghelle heeft problemen om de bal te vangen. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Németh 79%, Mititítí TE 21%.
Németh - Mititítí TE 0:3

46e minuut.
Oyola rent richting de bal. Oyola probeert naar een medespeler te passen. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi heeft problemen om de bal te vangen. Bea Jauregi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:4

51e minuut.
Eminescu geeft een lange en hoge pass. Bea Jauregi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bea Jauregi geeft de bal voor. Fernet is nu in balbezit. Fernet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:5

53e minuut.
Kollega verovert de bal door een tackle van achteren. Kollega passt de bal met de wreef. Vajda is nu in balbezit. Bea Jauregi verovert de bal door een tackle van achteren. Bea Jauregi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Skogseth met een sublieme pass. Gaskó rent richting de bal. Bea Jauregi onderschept slim de pass. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Lázi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:6

62e minuut.
Bea Jauregi passt de bal zonder na te denken. Fernet is nu in balbezit. Vajda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fernet legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:7

64e minuut.
Házi passt de bal in één keer door. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi verovert de bal door een tackle van achteren. Bea Jauregi schiet op doel. Torghelle probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Soublette geeft een hoge lob. Kollega heeft problemen om de bal te vangen. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ... Lázi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:8

73e minuut.
Daar is Czimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi is nu in balbezit. Klungelig pakt Bea Jauregi de bal. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. Lázi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:9

79e minuut.
Soublette rent richting de bal. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soublette is nu in balbezit. Soublette schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaskó de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Mititítí TE 0:10

83e minuut.
Fernet kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Oyola de bal onder controle te krijgen. Czukor rent richting de bal. Oyola rent richting de bal. Oyola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lázi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Németh 85%, Mititítí TE 15%.
Németh - Mititítí TE 0:10