Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team Beduinok
új 442 Tactiek alap
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 36.6
goed Schieten zwak
solide Passen zwak
goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Lisca rent richting de bal. Lisca met een sublieme pass. Votava heeft problemen om de bal te vangen. Votava haalt uit met een fantastische trap. Trnka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Beduinok 1:0

10e minuut.
Lisca is nu in balbezit. Lisca met een sublieme pass. Llano rent richting de bal. Giraldi verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Niemenlehto met een sublieme pass. Lisca rent richting de bal. Lisca passt de bal zonder na te denken. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi schiet op doel. Trnka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Ðăng Khoa kopt de bal weg. Niemenlehto met een sublieme pass. Giraldi heeft problemen om de bal te vangen. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Niemenlehto kopt de bal weg. Votava is nu in balbezit. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava verovert de bal door een tackle van achteren. Votava haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 28%, Beduinok 72%.
ZsozsoCarp.Team - Beduinok 1:0

47e minuut.
Niemenlehto speelt de bal door. Lisca is nu in balbezit. Lisca geeft een lange en hoge pass. Niemenlehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Ðăng Khoa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Votava de bal onder controle te krijgen. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemenlehto rent richting de bal. Niemenlehto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ślęczka is nu in balbezit. Lisca onderschept slim de pass. Lisca probeert naar een medespeler te passen. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ślęczka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estrada komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cuthbert rent richting de bal. Ðăng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðăng Khoa geeft de bal voor. Cuthbert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calogero geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lisca passt de bal zonder na te denken. Niemenlehto is nu in balbezit. Giraldi rent richting de bal. Giraldi schiet op doel. Trnka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă passt de bal met de wreef. Niemenlehto is nu in balbezit. Giraldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 27%, Beduinok 73%.
ZsozsoCarp.Team - Beduinok 1:0